AM5 anakart önerisi

Bütçe
6000-7000

Barıs_altun

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
ryzen5 7600
AM5 platformuna ait bir bilgisayar toplayacağım. İşlemci olarak şu anlık R5 7600 düşünüyorum fakat ilerideki zamanlarda yükseltmeyi planlamaktayım. 6000-7000 Türk lirası arasında biraz daha ileriye dönük anakart önerilerinizi bekliyor olacağım.

Aynı sayılır hocam sadece Gaming modeli 1 tık daha iyi olabilir arada 500tl fark olduğu için direkt Gaming modelini atayım dedim. Ama Eagle AX modelini alsanızda pek birşey farketmez özellikleri hemen hemen aynı
bu anakartlarda bir tanesi normal performansta kullanırken eğer 2. 3. takarsanız performans yarı yarıya iniyor deniyor doğru mu

Bu konuyla ilgili olarak anakart seçimim x670e gaming plus msı anakart oldu bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum. (Fiyatı 9000 lira )

Bu konuyla ilgili olarak anakart seçimim x670e gaming plus msı anakart oldu bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum. (Fiyatı 9000 lira )
Bütçeniz yetiyor ise tabii ki X670 chipset 650 veya b850 den daha iyi, hem Gaming Plus modelide güzel bir model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…