- Makaleler
- 1
Daha fazla
Şu kartlar arasında kaldım:
www.itopya.com
www.itopya.com
Sizce Gaming X'den Aorus'a yükseltmek için aradaki farka değer mi? Bunların dışında MSI tarafında şu da var:
www.akakce.com
ASUS'ta yakın fiyata X670'de var ama diğer özellikleri düşük gibi. Wi-Fi yok. Sizce alınabilir mi?
www.teknobiyotik.com
En mantıklı tercih hangisi, düşük işlemci ve RAM almayı düşünüyorum ama sistem biraz ileriye yönelik olsun istiyorum.
Kasa XPG Valor Air, PSU High Power Performance GD 600W, diğer parçaları daha almadım ama işlemci 7600X ile Kingston Fury 5200 CL40 16x2 düşünüyorum.
AM5 soket uzun süre değişmeyeceği için anakartı uzun süre kullanmak istiyorum. Sizce masraf yapmaya değer mi yoksa uzun vadede anakart fiyatları zaten düşecek diye bakıp mümkün olan en uygunu mu tercih etmeli?

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Sizce Gaming X'den Aorus'a yükseltmek için aradaki farka değer mi? Bunların dışında MSI tarafında şu da var:
MSI MAG B650M MORTAR Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG B650M MORTAR Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG B650M MORTAR Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ASUS'ta yakın fiyata X670'de var ama diğer özellikleri düşük gibi. Wi-Fi yok. Sizce alınabilir mi?

Asus PRIME X670-P AM5 Soket, DDR5 Ram, 1xPCIe 5.0 2xPCIe 4.0, m.2, Type-C, HDMI, DP, 2xUSB 3.2 ATX Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...

En mantıklı tercih hangisi, düşük işlemci ve RAM almayı düşünüyorum ama sistem biraz ileriye yönelik olsun istiyorum.
Kasa XPG Valor Air, PSU High Power Performance GD 600W, diğer parçaları daha almadım ama işlemci 7600X ile Kingston Fury 5200 CL40 16x2 düşünüyorum.
AM5 soket uzun süre değişmeyeceği için anakartı uzun süre kullanmak istiyorum. Sizce masraf yapmaya değer mi yoksa uzun vadede anakart fiyatları zaten düşecek diye bakıp mümkün olan en uygunu mu tercih etmeli?