O okan2k Kilopat Katılım 22 Aralık 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Arkadaşlar AM5 geçtim anakart CPU kırmızı ışık yanıyordu anakartın CPU girişine baktığımda kırık gibi? Ne yapmam lazım? Ürün 0. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025
Arkadaşlar AM5 geçtim anakart CPU kırmızı ışık yanıyordu anakartın CPU girişine baktığımda kırık gibi? Ne yapmam lazım? Ürün 0.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.602 Çözümler 47 Yer Bursa 5 Mart 2025 #2 okan2k dedi: Arkadaşlar AM5 geçtim anakart CPU kırmızı ışık yanıyordu anakartın CPU girişine baktığımda kırık gibi? Ne yapmam lazım? Ürün 0. Eki Görüntüle 2438474 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen senden kaynaklı anakartı nereden aldın? Satıcı ile iletişime geç.
okan2k dedi: Arkadaşlar AM5 geçtim anakart CPU kırmızı ışık yanıyordu anakartın CPU girişine baktığımda kırık gibi? Ne yapmam lazım? Ürün 0. Eki Görüntüle 2438474 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen senden kaynaklı anakartı nereden aldın? Satıcı ile iletişime geç.
O okan2k Kilopat Katılım 22 Aralık 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 HakanXD dedi: Muhtemelen senden kaynaklı anakartı nereden aldın? Genişletmek için tıkla... Vatandan aldımda benden nasıl kaynaklı oluyor, işlemciyi oturturken doğru ve yavaş şekilde koydum
HakanXD dedi: Muhtemelen senden kaynaklı anakartı nereden aldın? Genişletmek için tıkla... Vatandan aldımda benden nasıl kaynaklı oluyor, işlemciyi oturturken doğru ve yavaş şekilde koydum
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.725 6 Mart 2025 #4 okan2k dedi: Arkadaşlar AM5 geçtim anakart CPU kırmızı ışık yanıyordu anakartın CPU girişine baktığımda kırık gibi? Ne yapmam lazım? Ürün 0. Eki Görüntüle 2438474 Genişletmek için tıkla... Kırık değil yamuktur kırık olsaydı soketeki pinlerin yerinde parlak nokta şeklinde olur. Bir de bu problemde kullanıcı hatasına girer bende de böyle durum oldu geçen yıl servise gönderdim benden 2500 TL masraf çıkardılar.
okan2k dedi: Arkadaşlar AM5 geçtim anakart CPU kırmızı ışık yanıyordu anakartın CPU girişine baktığımda kırık gibi? Ne yapmam lazım? Ürün 0. Eki Görüntüle 2438474 Genişletmek için tıkla... Kırık değil yamuktur kırık olsaydı soketeki pinlerin yerinde parlak nokta şeklinde olur. Bir de bu problemde kullanıcı hatasına girer bende de böyle durum oldu geçen yıl servise gönderdim benden 2500 TL masraf çıkardılar.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.807 Çözümler 10 6 Mart 2025 #5 okan2k dedi: Arkadaşlar AM5 geçtim anakart CPU kırmızı ışık yanıyordu anakartın CPU girişine baktığımda kırık gibi? Ne yapmam lazım? Ürün 0. Eki Görüntüle 2438474 Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
okan2k dedi: Arkadaşlar AM5 geçtim anakart CPU kırmızı ışık yanıyordu anakartın CPU girişine baktığımda kırık gibi? Ne yapmam lazım? Ürün 0. Eki Görüntüle 2438474 Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun