Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.235 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #11 Sharkan dedi: ama takınca ekran gelmiyor ekran kartı çalışmıyor yani. Genişletmek için tıkla... Ayarı kapattıktan sonra geri takın RAM'i o zaman. RAM'lerde problem olduğunu düşünmüyorum.
Sharkan dedi: ama takınca ekran gelmiyor ekran kartı çalışmıyor yani. Genişletmek için tıkla... Ayarı kapattıktan sonra geri takın RAM'i o zaman. RAM'lerde problem olduğunu düşünmüyorum.
S Sharkan Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #12 Paveloyd dedi: Ayarı kapattıktan sonra geri takın RAM'i o zaman. RAM'lerde problem olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın deniyeceğim şimdi. Paveloyd dedi: Ayarı kapattıktan sonra geri takın RAM'i o zaman. RAM'lerde problem olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Allah senden razı olsun kral. Seviliyorsun. Son düzenleme: 7 Eylül 2024
Paveloyd dedi: Ayarı kapattıktan sonra geri takın RAM'i o zaman. RAM'lerde problem olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın deniyeceğim şimdi. Paveloyd dedi: Ayarı kapattıktan sonra geri takın RAM'i o zaman. RAM'lerde problem olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Allah senden razı olsun kral. Seviliyorsun.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.235 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #13 Sharkan dedi: yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın deniyeceğim şimdi. Allah senden razı olsun kral. Seviliyorsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
Sharkan dedi: yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın deniyeceğim şimdi. Allah senden razı olsun kral. Seviliyorsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
S Sharkan Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #14 Paveloyd dedi: Rica ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Cidden moralimi bozmuştu bu olay. Yeni sistem almışsın ama mavi ekran yiyorsun. Zaten BIOS ayarlarımı attığınız linkten yapmıştım. Cidden sağ ol reis.
Paveloyd dedi: Rica ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Cidden moralimi bozmuştu bu olay. Yeni sistem almışsın ama mavi ekran yiyorsun. Zaten BIOS ayarlarımı attığınız linkten yapmıştım. Cidden sağ ol reis.