temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.470 Makaleler 2 Çözümler 11 10 Şubat 2024 #21 deadfellow dedi: MCR açmak zararlı değil, kim dediyse sallamış. Genişletmek için tıkla... Sistemi çökertme ve mavi ekran process died hatası verme riski var. Sallayan kimse yok yani.
deadfellow dedi: MCR açmak zararlı değil, kim dediyse sallamış. Genişletmek için tıkla... Sistemi çökertme ve mavi ekran process died hatası verme riski var. Sallayan kimse yok yani.
O omer.cengiz38 Hectopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 25 13 Haziran 2024 #22 deadfellow dedi: Memory context restore. DRAM trainingi 1 kere yaptıktan sonra önbelleğe alıyor ve açılışı hızlandırıyor. Genişletmek için tıkla... Ben açtım açalı arada mavi ekran hatası veriyor. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi? temmuzz dedi: Sistemi çökertme ve mavi ekran process died hatası verme riski var. Sallayan kimse yok yani. Genişletmek için tıkla... Ben açtım mavi ekran hatası veriyor günde 2 kere falan ondan mı acaba?
deadfellow dedi: Memory context restore. DRAM trainingi 1 kere yaptıktan sonra önbelleğe alıyor ve açılışı hızlandırıyor. Genişletmek için tıkla... Ben açtım açalı arada mavi ekran hatası veriyor. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi? temmuzz dedi: Sistemi çökertme ve mavi ekran process died hatası verme riski var. Sallayan kimse yok yani. Genişletmek için tıkla... Ben açtım mavi ekran hatası veriyor günde 2 kere falan ondan mı acaba?