AM5 işlemci pini kırıldı

Abdulkadir2727

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 9800X3D RX9070 XT 32 GB Ram
Meslek
Kurye
İşlemciyi takacakken tırnağım pinlere takıldı çoğunu düzelttim birisi kırıldı, ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 20250505_164100.jpg
    20250505_164100.jpg
    251,4 KB · Görüntüleme: 94
Resimde belirttiğiniz gibiyse Memory'a ya da b kanal gibi görünüyor. Üstte bahsettiğim veri ileten pinler bunlar. Şu an çift kanal RAM ile taktığınızda sistem düzgün çalışıyor mu?

Resimde belirttiğiniz gibiyse Memory'a ya da b kanal gibi görünüyor. Üstte bahsettiğim veri ileten pinler bunlar. Şu an çift kanal RAM ile taktığınızda sistem düzgün çalışıyor mu?
Bakamadım hocam kusura bakmayın. Çalışmıyordu. Servise gönderdim.

Bakamadım hocam kusura bakmayın. Çalışmıyordu. Servise gönderdim.

Servis çok yüksek ihtimal kullanıcı hatası diyecek. Eğer tamir olmadan servisten gelirse bir süre kullanmayı deneyin ağır yük testleri yapın şayet bir mavi ekran ya da çökme olmuyorsa bu şekilde kullanın. Pinlerin çoğu topraklama için yani 1 tane eksik olsa da sistem sorunsuz çalışmaya devam eder.

Servis çok yüksek ihtimal kullanıcı hatası diyecek. Eğer tamir olmadan servisten gelirse bir süre kullanmayı deneyin ağır yük testleri yapın şayet bir mavi ekran ya da çökme olmuyorsa bu şekilde kullanın. Pinlerin çoğu topraklama için yani 1 tane eksik olsa da sistem sorunsuz çalışmaya devam eder.
Servis, soketi değiştik ama start arızası veriyor dedi. (Kullanmadığım bir ürüne). İade değişim onayı verdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı