AM5 işlemcileri beklemeye değer mi?

O parayla işlemciyi de alamazsın, AM5 uyumlu anakartı da alamazsın. Yeni şeyler her zaman pahalı olur. DDR5 2x16 GB RAM bile 6000 lira.

O zaman ben biraz daha para biriktirmeye çalışayım. Alabilirsem 5600 alamazsam 5500 alıp yoluma bakıyım en iyisi.
Daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Dediğiniz gibi 5600 almaya çalışın ileride yeni bir gpu alırsanız besleme konusunda da kafanız daha rahat olur. Masraftan kısmak ileride daha fazla masraf getiriyor genelde.

Daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Dediğiniz gibi 5600 almaya çalışın ileride yeni bir gpu alırsanız besleme konusunda da kafanız daha rahat olur. Masraftan kısmak ileride daha fazla masraf getiriyor genelde.
Valla hocam en fazla 3 sene kullanacağım bilgisayarı. Belki 4 sene olur. O yüzden ekran kartına falan ek bir masraf harcamak istemiyorum. Sadece işlemciyi değiştirmek istiyorum.
Wraith prism 5600 için yeterli olur mu?

Valla hocam en fazla 3 sene kullanacağım bilgisayarı. Belki 4 sene olur. O yüzden ekran kartına falan ek bir masraf harcamak istemiyorum. Sadece işlemciyi değiştirmek istiyorum.

Wraith prism 5600 için yeterli olur mu?
Hocam yeter bence ama satın alacaksanız 300tl'ye 92mm fan almak yerine 2x120 alabilirsiniz.
N11.com sitesine yönlendiriliyorsunuz 3600 için kullanıyordum baya iyi soğutuyor.
Elinizde wraith prisim halihazırda mevcutsa yeter diye düşünüyorum.

Wraith prism alalı 2 hafta oldu. Zaten elimde çok fazla bir para yok. O yüzden tekrar masraf etmek istemiyorum. "Wraith prism 5600'ü soğutur mu?" diye yeni bir konu açmalı mıyım?

Wraith prism alalı 2 hafta oldu. Zaten elimde çok fazla bir para yok. O yüzden tekrar masraf etmek istemiyorum. "Wraith prism 5600'ü soğutur mu?" diye yeni bir konu açmalı mıyım?
Yeter hocam sorun olmaz. 5600x bile ısınan bir işlemci değil 5600 de saat hızları daha düşük olduğundan daha da serin çalışıyor. İçiniz rahat olsun yani.
Videodaki 5600x yani oradan birkaç derece daha düşebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-18-17-45-30-709_com.google.android.youtube.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…