AM5 parça önerileri

Wi-Fi olan kartı boşuna alma devasa gecikme olur bir işe yaramaz.

Devasa gecikme derken. Kendim 1 yıldan fazla Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ona rağmen gecikme süresi en düşük. Wi-Fi anakarta gömülüyken daha verimli diye biliyorum. Nasıl oluyorda devasa bir gecikme oluyor?
Kullandığım adaptör:

Sanırım anlamadınız. Wi-Fi için 6K'ya çıktım. Wi-Fi'siz bir anakart almak istersem 5K bandında bu tartışmasız MSI M650P olabilir mi?
5000'e alabileceğiniz en iyi 650 kart, MSI B650M-P evet.

Ayrıca ASRock yerine WI-FI'li A620 bunu öneririm ben. VRM ve Ethernet olarak biraz daha yüksek özelliklere sahip ancak aynı fiyat.

Devasa gecikme derken. Kendim 1 yıldan fazla Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ona rağmen gecikme süresi en düşük. Wi-Fi anakarta gömülüyken daha verimli diye biliyorum. Nasıl oluyorda devasa bir gecikme oluyor?
Kullandığım adaptör:

Anakartlarda kullanılan Wi-Fi'ler direkt kabloyla takılandan daha kötü hızda ve gecikmede olur. Ayrıca ucuz anakartlarda daha kötü Wi-Fi var. Wi-Fi 6, Wi-Fi 6E ve Wi-Fi 7 gibi şeyler görmüşsünüzdür. Özellikle online oyunlar için kablo takıp kullanmak en mantıklısı.

Online oyun için kullanılacaksa zaten wi-fi ne kadar kaliteli olursa olsun lagdan kaçamazsınız, onun için kablolu candır. Internette gezinilecekse wi-fi kabul edilebilir ama PUBG de adama yaklaşıp ateş edecek iken lag girerse o wi-fi ile birlikte o anakartı kıracak seviyeye gelebilirsiniz.

Online oyun için kullanılacaksa zaten Wi-Fi ne kadar kaliteli olursa olsun lagdan kaçamazsınız, onun için kablolu candır. Internette gezinilecekse Wi-Fi kabul edilebilir ama PUBG de adama yaklaşıp ateş edecek iken lag girerse o Wi-Fi ile birlikte o anakartı kıracak seviyeye gelebilirsiniz.

Anakartlarda kullanılan Wi-Fi'ler direkt kabloyla takılandan daha kötü hızda ve gecikmede olur. Ayrıca ucuz anakartlarda daha kötü Wi-Fi var. Wi-Fi 6, Wi-Fi 6E ve Wi-Fi 7 gibi şeyler görmüşsünüzdür. Özellikle Online oyunlar için kablo takıp kullanmak en mantıklısı.

Arkadaşlar Wi-Fi adaptörü kullanmasam inanacağım. Kablolu 5ms aldığım ping değeri kablosuz olarak 7-8 ms. Anakartlarınız Wi-Fi'ya sahip mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı