AM5 platformu için işlemci ve anakart önerisi

heilem

Femtopat
Daha fazla  
Sa şu anda AMD Ryzen 53600 ve ekran kartı olarak ASUS RTX 3060 12 GB Phoenix kullanmaktayım. AM5 geçmek istiyorum. 20k civarlarında bir bütçem var. Uyumlu anakart ve işlemci arıyorum. RAM tavsiyesi de alabilirim. DDR5 geçeceğim için.

5k ram alsam nasıl olur cünkü ddr5 olucak ya ramlerim ddr4 şuanda desteklemeyecek anakartımı

5k ram alsam nasıl olur cünkü ddr5 olucak ya ramlerim ddr4 şuanda desteklemeyecek anakartımı
Hocam arkadaşın attığı işlemci ve ramlar f/p olarak çok iyi ürünler, özellikle işlemci. Ancak anakart tarafından daha ucuz bir şey arıyorsanız Asus Prime A620M-K tercih edebilirsiniz.

Hocam arkadaşın attığı işlemci ve ramlar f/p olarak çok iyi ürünler, özellikle işlemci. Ancak anakart tarafından daha ucuz bir şey arıyorsanız Asus Prime A620M-K tercih edebilirsiniz.
işlemcim bu kasa destekler dmi 650w thermaltake t35 bir bakar mısın hazır indirimde işlemci hemen alıcam

Hocam arkadaşın attığı işlemci ve RAM'lar F/P olarak çok iyi ürünler, özellikle işlemci. Ancak anakart tarafından daha ucuz bir şey arıyorsanız Asus Prime A620M-K tercih edebilirsiniz.

Şu anki sistemini satıp hazır sistem alsa daha iyi olmaz mı? Merak ettiğim için soruyorum.

işlemcim bu kasa destekler dmi 650w thermaltake t35 bir bakar mısın hazır indirimde işlemci hemen alıcam
Sorun olmaz hocam.
Şu anki sistemini satıp hazır sistem alsa daha iyi olmaz mı? Merak ettiğim için soruyorum.
Hazır sistemlerde gayet uygun isterseniz bir kaç tane önerebilirim. Bütçeniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…