DRGB, teknoloji olarak bir nevi ARGB, sadece baglantisi farkli, ancak G360A'da ARGB donusturucu var, bu sayede ARGB destekli anakartlara baglantisini yapip kontrol edebiliyorsun renklerini. ARGB portun yoksa da Phanteks'in on panele koydugu dugme sayesinde limitli de olsan renkleri kontrol edebiliyorsun yine, yani kendi icinde kontrolcusu de mevcut.Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah özelliklerini incele, 3.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aklımdaki kasa bu ancak DRGB olması bir sorunum bilemiyorum anakartın ARGB desteği mevcut. Işıklı şeylerden çok anlamam öneri rica ediyorum.
Fikrinizi öğrenebilirim?
hocam PSU tier a listesinde olan bir PSU.
Performance GD genel olarak daha iyi olsa da 2 yil garantisinin olmasi bence kaydadeger bir eksi. RMe'nin 7 yil garantisi var ve Corsair RMA guzel isliyor. Dolayisiyla RM850e daha mantikli geliyor.@Oreki @BerkayZ87
O zaman son sorumu sorayım daha da zamanınızı almayayım
Phanteks G306a ve.
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yoksa Corsair ikilisi mi?
Şu anda ilk postta belirttiğim High Power PSU m var zaten ve High Power'dan hep memnun kalmıştım
Sizin fikrinize göre sipariş vereceğim. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.