AM5 sisteme RX570 takmak

yytestyhand

Hectopat
Merhaba. Aklımda bir soru var güncel AM5 anakart sisteme RX570 takılabilir mi? İnternette araştırdım fakat bir sonuca varamadım.

Merhaba. Aklımda bir soru var güncel AM5 anakart sisteme RX570 takılabilir mi? İnternette araştırdım fakat bir sonuca varamadım.
Önceliğiniz işlemci ve anakart ise takılır, daha sonra 7000 veya 4000 serisinden bir kart iyi gider.

Takılır, benzinli arabayla tüp taktırmış gibi olursunuz. İdare eder ama ileride benzinli kullanmanız gerekir.

Önceliğiniz işlemci ve anakart ise takılır, daha sonra 7000 veya 4000 serisinden bir kart iyi gider.

Elimde fazladan RX570 var. İşlemcinin GPU'sundan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Satmak yerine basit işlemler için kullanılabilecek, daha sonra upgrade edilebilecek bir sistemde kullanmak aklıma geldi sizce mantıklı mıdır?

Daha sonra upgrade edilebileceği için mantıklı.

İsterseniz GeForce 6800 PCI-E takın. PCI-E slotunu kullandıkdan sonra hepsi takılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…