Merhaba herkese iyi Sosyaller AM5 AMD Ryzen 7700X sistem topluyorum sıvı soğutmada kararsız kaldım. 2000-3500 bin TL arasında sıvı soğutma arıyorum. Bilindik arızada ya da bir sorunda arkasında duracak bir marka olursa iyi olur.
MSI MAG CoreLiquid B240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI MAG CoreLiquid M240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI MAG CoreLiquid B240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI MAG CoreLiquid M240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
DeepCool iyi markadır. Thermalright da öyle. Arkadaşın üstte attıklarından aklınıza yatanı alıp kullanabilirsiniz.
Yerinizde olsam Aqua Elite'i tercih ederdim.
En ucuz MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.546,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DeepCool iyi markadır. Thermalright da öyle. Arkadaşın üstte attıklarından aklınıza yatanı alıp kullanabilirsiniz.
Yerinizde olsam Aqua Elite'i tercih ederdim.