AM5 soketindeki 2 tane yamuk pin

animefanboy

Hectopat
Arkadaşlar görselleri yüklüyorum anakart X670, AM5 soket pinlerde 2 tane yamuk pin fark ettim. Üzerinde elimi gezdirdiğimde de çok hafif elime takılıyolar zaten. Yeni bir soket olduğu için bilmiyorum belki bilerek böyle yapılma olma ihtimali var mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    292,7 KB · Görüntüleme: 617
  • Inked20230622_110010.jpg
    255,1 KB · Görüntüleme: 391
Hepsinin aynı şekilde olması lazım, pinler biraz dik duruyor, işlemci üzerine basacağı için, sorun yaratacağını zannetmiyorum.

Her ihtimale karşı yolladım aldığım yere, onarsınlar zaten daha işlemcim yok. Beklerim problem olmaz.

Konuyu hortlatıyorum. Garantiye yolladım direk kullanıcı hatası deyip 750TL para çıkardılar ve hiçbir türlü bu karardan dönmediler. Türlü iftiralar ile yok işlemci takarken, kargoda hasar gelmiştir diyip ödeyeceksiniz dediler. İncehesap hiçbir şekilde bulaşmadı gidin sorununuzu servis point(yetkili servis) ile çözün dediler. İnternete baktığımda yalnız olmadığımı asus anakartların işlemci pinlerinde yamuklukların çok yaygın olduklarını ve hepsine koşulsuz direk kullanıcı hatası diyip 750tl para çıkartıyorlarmış. Mecbur ödemek durumnda kaldım 3-4 ay THY bekleyemezdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…