AM5 tabanlı anakart ve RAM önerisi

fazlu

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Eski sistemimde R7 5800x3D işlemci kullanıyordum. Ancak arızalandı ve servise gönderdim. Servis tarafından bana değişim yapılabileceğine dair bilgi geldi ve bende kabul ettim. Ancak firma bana R7 5800x3D yerine R7 7800x3D gönderdi. Bende bu vesileyle anakart ve RAM almaya karar verdim. Ancak biraz kararsızım. Sizden ricam bana ekonomik olarak uygun birkaç tavsiyede bulunabilirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Sanırım bu iki seçenek içinde sadece b650m-k'da çift m2 desteği var değil mi?

Sanırım bu iki seçenek içinde sadece B650M-K'da çift M.2 desteği var değil mi?

Akakçe uzerinde a olan 2 M.2, b olan yine 2 M.2 slot yaziyor.

Normalde AM4 icin daha farkliydi.

Resmi sitesine bakmanizi oneririm bir de.

Ekonomik olunca en ucuz alinabilir a chipset ve en ucuz alinabilir b chipset attim. 300 farka MSI b chipset de var.

@fazlu gelen islemci iyi islemciymis. Bence bir bakin derim attigim anakartlar AM5 olsa bile destegi var mi diye. :D

Ekonomik olunca en ucuz alinabilir a chipset ve en ucuz alinabilir b chipset attim. 300 farka MSI b chipset de var.

@fazlu gelen islemci iyi islemciymis. Bence bir bakin derim attigim anakartlar AM5 olsa bile destegi var mi diye. :D

Evet X3D serisi işlemci olunca reddedemedim teklifi :D normal 7800 olsa eski işlemcimi tercih edebilirdim. Teşekkürler bu arada öneriler için.

@Prime777 Hocam merhaba, sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ancak, biraz araştırdım biraz da bütçe olarak neler yapabileceğimi düşündüm ve bir anakart RAM ikilisi belirledim kendime. Şu şekilde;

Bu ikili hakkında ne düşünüyorsunuz? X670 ve B650 arasında kaldım. B650 için ise ASUS'un TUF serisiden bir anakart kestirdim gözüme. Bunlar dışında önerileriniz olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı