Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #1 Hatırlarsınız belki #şu konudaki abimizi. İşte onun canlandırmalı versiyonu bu da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hatırlarsınız belki #şu konudaki abimizi. İşte onun canlandırmalı versiyonu bu da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 27 Ocak 2018 #2 Adamın konuşmasından hiçbir şey anlamamıştım. Canlandırmayla anladım. Ama komik değil. ''Zili açtık'' Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2018
Adamın konuşmasından hiçbir şey anlamamıştım. Canlandırmayla anladım. Ama komik değil. ''Zili açtık''