Amacı ne?

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Arkadaşlar merhaba. Hemen olaya giriyorum. Bir kızla tanıştım ama daha önceki tecrübelerime dayanarak çok yüz vermiyordum. Sonra bir kız arkadaşım bu kıza senin için konuşayım mı gibisinden veya bu çocuğu ister misin gibisinden bir şey deyince kız da olur demiş. Neyse böyle deyince biraz daha samimi olmaya falan başladık. Instagram'dan falan konuştuk. Hatta kendisi sesli olarak iyi geceler mesajı vs. atıyordu derken. Bugün soğuk tavırlar hareketler yaptı ve bu taaa en baştaki kıza şöyle demiş "flörtleşirim ama sevgili olmam" gibisinden bir söz etmiş. Yine eskisi gibi olmasından bıktım ama hiç iyi algılamıyorum bu kızın bugün dediklerini. Kendi kendime soruyorum, acaba bende mi sıkıntı var diye. Yoksa karşıma gelenlerde mi var? Bu dediklerine karşın kıza ne söylemeliyim sizce? Rahatsız edici bir davranışta da bulunmadım.

"Flörtleşirim ama sevgili olmam" diyen birinden ne hayır gelir. Boş ver gitsin.

Ya hocam 2'dir böyle geri kafalılar ile karşılaşıyorum Allah düşmanıma vermesin.
Üzücü bir durum... Ama o kadar da değil. Daha bağışıklı olman gerek. Gülüp geçeceğin bir olay yaşadın.
Hayatında çok daha önemli şeyler vardır...

Üzücü bir durum... Ama o kadar da değil. Daha bağışıklı olman gerek. Gülüp geçeceğin bir olay yaşadın.
Hayatında çok daha önemli şeyler vardır...
Ya hocam öyle de artık önüme iyi biri çıkınca da ona önyargılı yaklaşacağım diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…