K khawaj Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Amasya'da bedelli yapmaya gidecek var mı? Tanışalım. Temmuz'ya da ağustos ayında, 2 aydan birisini seçebiliyorum şu an sadece. Bir de Amasya nasıldır? Orada bedelli yapıp gelenler var mı? Yanımızda neler götürüp neler götürmeyelim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Amasya'da bedelli yapmaya gidecek var mı? Tanışalım. Temmuz'ya da ağustos ayında, 2 aydan birisini seçebiliyorum şu an sadece. Bir de Amasya nasıldır? Orada bedelli yapıp gelenler var mı? Yanımızda neler götürüp neler götürmeyelim?
nc.abidin Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 25 temmuzda gidiyorum dostum, diğer konularda çok bilgim yok. Şu an aşırı meşgulüm ve hiç bakamadım. 1-2 gün içerisinde halletmeyi planlıyorum.
25 temmuzda gidiyorum dostum, diğer konularda çok bilgim yok. Şu an aşırı meşgulüm ve hiç bakamadım. 1-2 gün içerisinde halletmeyi planlıyorum.