Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #1 Yaptığım amatörce After Effect videolarım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum. Unutmayın "Amatör"
Yaptığım amatörce After Effect videolarım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum. Unutmayın "Amatör"
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Mart 2017 #2 Klonu izlerken çok güldüm. Dönüp dolaşıp klonu izliyorum.
hrkN Hectopat Katılım 9 Mayıs 2013 Mesajlar 56 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #3 Artık canım sıkılınca izlenecek videolar arasında senin klon video var emeğine sağlık.
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #4 Alev topunda elin titremese gayet iyi olacakmış. Yinede güzel gibi. Programın adı neydi ? Belki bende yapar atarım.
Alev topunda elin titremese gayet iyi olacakmış. Yinede güzel gibi. Programın adı neydi ? Belki bende yapar atarım.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 7 Mart 2017 #5 Zamanın da bende pederle yapmaya çalışıyordum ama işi tam kavrayamadık çeşitli çeşitli özellikleri var kafamızı karıştırdı. Belki öğrenirdik de çok yoğunlaşmamız gerekirdi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2017
Zamanın da bende pederle yapmaya çalışıyordum ama işi tam kavrayamadık çeşitli çeşitli özellikleri var kafamızı karıştırdı. Belki öğrenirdik de çok yoğunlaşmamız gerekirdi.
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #6 Tebrikler, devam
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #7 Bence bir tıraş olma vaktin gelmiş dostum.. Videolar güzel ama.
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Mart 2017 #8 Sharpei Avcısı dedi: Alev topunda elin titremese gayet iyi olacakmış. Yinede güzel gibi. Programın adı neydi ? Belki bende yapar atarım. Genişletmek için tıkla... Adobe After Effects.
Sharpei Avcısı dedi: Alev topunda elin titremese gayet iyi olacakmış. Yinede güzel gibi. Programın adı neydi ? Belki bende yapar atarım. Genişletmek için tıkla... Adobe After Effects.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 7 Mart 2017 #9 Eline saglik guzel olmus yola devam ...
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 7 Mart 2017 #10 Klon süper