Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #11 Recaizade Mahmut Efendi dedi: Klonu izlerken çok güldüm. Dönüp dolaşıp klonu izliyorum. Genişletmek için tıkla... En çok izlenen videom o olmuş zaten. Sınıftakiler de baya güldü Ama düzenlemem gerek. Tekrarını yapınca atarım hrkN dedi: Artık canım sıkılınca izlenecek videolar arasında senin klon video var emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla... İyi eğlenceler, teşekkürler Sharpei Avcısı dedi: Alev topunda elin titremese gayet iyi olacakmış. Yinede güzel gibi. Programın adı neydi ? Belki bende yapar atarım. Genişletmek için tıkla... Elim mi titremiş ? Fark etmemiştim Amatör işte dediğim gibi. Daha değişik şeyler var kafamda. Bakalım Program : After Effect Teşekkürler. Jason Hudson dedi: Zamanın da bende pederle yapmaya çalışıyordum ama işi tam kavrayamadık çeşitli çeşitli özellikleri var kafamızı karıştırdı. Belki öğrenirdik de çok yoğunlaşmamız gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Çok eğlenceli şeyler var aslında ama uğraş istiyor. Çok sıkılıyorsun yaparken ama izleyince baya eğlenceli. Bkz : Klonn Mehmet Melik Arslan dedi: Tebrikler, devam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler My Man! dedi: Bence bir tıraş olma vaktin gelmiş dostum.. Videolar güzel ama. Genişletmek için tıkla... Kısa saç yakışmıyor ama biraz toparlatmam gerek haklısın Teşekkürler. FantastikTürk dedi: Eline saglik guzel olmus yola devam ... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Atakan Ermiş dedi: Klon süper Genişletmek için tıkla... Sende mi brütüs
Recaizade Mahmut Efendi dedi: Klonu izlerken çok güldüm. Dönüp dolaşıp klonu izliyorum. Genişletmek için tıkla... En çok izlenen videom o olmuş zaten. Sınıftakiler de baya güldü Ama düzenlemem gerek. Tekrarını yapınca atarım hrkN dedi: Artık canım sıkılınca izlenecek videolar arasında senin klon video var emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla... İyi eğlenceler, teşekkürler Sharpei Avcısı dedi: Alev topunda elin titremese gayet iyi olacakmış. Yinede güzel gibi. Programın adı neydi ? Belki bende yapar atarım. Genişletmek için tıkla... Elim mi titremiş ? Fark etmemiştim Amatör işte dediğim gibi. Daha değişik şeyler var kafamda. Bakalım Program : After Effect Teşekkürler. Jason Hudson dedi: Zamanın da bende pederle yapmaya çalışıyordum ama işi tam kavrayamadık çeşitli çeşitli özellikleri var kafamızı karıştırdı. Belki öğrenirdik de çok yoğunlaşmamız gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Çok eğlenceli şeyler var aslında ama uğraş istiyor. Çok sıkılıyorsun yaparken ama izleyince baya eğlenceli. Bkz : Klonn Mehmet Melik Arslan dedi: Tebrikler, devam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler My Man! dedi: Bence bir tıraş olma vaktin gelmiş dostum.. Videolar güzel ama. Genişletmek için tıkla... Kısa saç yakışmıyor ama biraz toparlatmam gerek haklısın Teşekkürler. FantastikTürk dedi: Eline saglik guzel olmus yola devam ... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Atakan Ermiş dedi: Klon süper Genişletmek için tıkla... Sende mi brütüs
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #12 Kağan K dedi: Kısa saç yakışmıyor ama biraz toparlatmam gerek haklısın Genişletmek için tıkla... Ben bıyık ve sakaldan bahsetmiştim, saçta sorunun yok o kadar bence.
Kağan K dedi: Kısa saç yakışmıyor ama biraz toparlatmam gerek haklısın Genişletmek için tıkla... Ben bıyık ve sakaldan bahsetmiştim, saçta sorunun yok o kadar bence.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #13 My Man! dedi: Ben bıyık ve sakaldan bahsetmiştim, saçta sorunun yok o kadar bence. Genişletmek için tıkla... Köse adamım ben aylardır o kadar uzatabildim. Dokanmayın bıyığıma sakalıma
My Man! dedi: Ben bıyık ve sakaldan bahsetmiştim, saçta sorunun yok o kadar bence. Genişletmek için tıkla... Köse adamım ben aylardır o kadar uzatabildim. Dokanmayın bıyığıma sakalıma
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 7 Mart 2017 #14 Dokanmak dokanmak merak etme .
Apostle Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 33 Yer Eslant çöl girişi Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #15 3. Video da kendinle dövüşcen sandım oynamaya başlayınca gülesim geldi
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 7 Mart 2017 #16 Harika olmus.
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #17 Alev topu kısmında yapabilirsen eğer elini topun etrafında döndür ve sonunda patlat ve etrafa ateş saçılsın. Çok etkileyici olur bana sorarsan.
Alev topu kısmında yapabilirsen eğer elini topun etrafında döndür ve sonunda patlat ve etrafa ateş saçılsın. Çok etkileyici olur bana sorarsan.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 7 Mart 2017 #18 @Sharpei Avcısı Hocamiza katiliyorum.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #19 FantastikTürk dedi: Dokanmak dokanmak merak etme . Genişletmek için tıkla... Tişikkirlir sipirmin Apostle dedi: 3. Video da kendinle dövüşcen sandım oynamaya başlayınca gülesim geldi Genişletmek için tıkla... Evet ya o komik oldu baya. Aslında kendimi boğmayı falan düşündüm. Ama deneme çekimi bunlar Fazlası gelir. Neşeli Enginar dedi: Harika olmus. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Sharpei Avcısı dedi: Alev topu kısmında yapabilirsen eğer elini topun etrafında döndür ve sonunda patlat ve etrafa ateş saçılsın. Çok etkileyici olur bana sorarsan. Genişletmek için tıkla... Elimi topun etrafında döndürebilirim orası kolay. Ama patlatma işine bakmam lazım Denerim, fikir için teşekkürler
FantastikTürk dedi: Dokanmak dokanmak merak etme . Genişletmek için tıkla... Tişikkirlir sipirmin Apostle dedi: 3. Video da kendinle dövüşcen sandım oynamaya başlayınca gülesim geldi Genişletmek için tıkla... Evet ya o komik oldu baya. Aslında kendimi boğmayı falan düşündüm. Ama deneme çekimi bunlar Fazlası gelir. Neşeli Enginar dedi: Harika olmus. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Sharpei Avcısı dedi: Alev topu kısmında yapabilirsen eğer elini topun etrafında döndür ve sonunda patlat ve etrafa ateş saçılsın. Çok etkileyici olur bana sorarsan. Genişletmek için tıkla... Elimi topun etrafında döndürebilirim orası kolay. Ama patlatma işine bakmam lazım Denerim, fikir için teşekkürler
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Mart 2017 #20 @Kağan K Klonda kendini boğmayı dene. En acelesinden video bekliyorum.