Amatör boks maçlarına nasıl katılınabilir?

argimak

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle lisansım yok ve bir klübe gitmiyorum ancak bir amatör boks maçına katılmak istiyorum. Beni eleştirmeniz bu konuya bir yarar sağlamayacak, öğrenmek istediğim şey önümüzdeki zaman dilimlerindeki amatör boks maçlarının tarihlerini nereden öğreneceğim ve lisans nasıl alabileceğimdir. Antalyadayım ve her şeyi en ayrıntılı şekilde anlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 seçenek var benim bildiğim müsabakalara katılmak için ya bir kulübe üye olman lazım ya da bireysel(ferdi) lisans çıkartman lazım maçların tarihi ve yeri içinde Türkiye boks Federasyonu kendi sitesinden bulabilirsin. (instasına da bakabilirsin)

Arkadaşlar öncelikle lisansım yok ve bir klübe gitmiyorum ancak bir amatör boks maçına katılmak istiyorum. Beni eleştirmeniz bu konuya bir yarar sağlamayacak, öğrenmek istediğim şey önümüzdeki zaman dilimlerindeki amatör boks maçlarının tarihlerini nereden öğreneceğim ve lisans nasıl alabileceğimdir. Antalyadayım ve her şeyi en ayrıntılı şekilde anlatın.

Amatör boks maçı için lisans ve kulüp şart.
Lisans için Antalya gençlik spor il müdürlüğüne veya bir boks kulübüne git kulüpler sana lisans işlerini hallettirir sağlık raporu falan isterler.
Maç tarihlerini federasyon sitesinden veya kulübünden öğrenirsin yani önce Antalya'da bir kulüp bul yazıl lisansını çıkar onlar seni yönlendirir direkt maça çıkamazsın yani önce kulüp ve lisans lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı