Amatör drone önerisi

425549

Decapat
Şu sıralar drone ile çekim işleri çok ilgimi çekiyor, mümkünse Full HD veya daha üstü görüntü kalitesi olan, GPS özellikli, gimball (şart değil) donanımlı, düşüp kaybolma gibi riskleri az olan, orta menzilli ve kullanımı kolay bir drone önerebilir misiniz? Bir de izinsiz drone uçurmaktan dolayı SHGM'den ceza yeme ihtimalim var mı?

Bütçe: 1000-4000 en fazla 500-1000 TL aşabilirim.

Hocam internetten drone ehliyeti alabiliyordunuz yasal mıydı bilmiyorum ama tüm gruplarda soruların cevapları verilmişti Türkiye'nin yarısı ehliyet aldı. Bende almıştım. Bakın isterseniz.

Hocam internetten drone ehliyeti alabiliyordunuz yasal mıydı bilmiyorum ama tüm gruplarda soruların cevapları verilmişti Türkiye'nin yarısı ehliyet aldı. Bende almıştım. Bakın isterseniz.

Genelde askeri veya devlet kurumlarına yakın yerlerde ve dronenin ağırlığı 500 grnin üstündeyse olr öyle diye biliyorum. 500 veya 250 gr olması lazım bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…