Amatör kayıt için 500₺ mikrofon önerisi

omruK

Hectopat
Daha fazla  
1 senedir müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum. Phonk müzik yaparken düzgün vokaller bulamıyorum. Hiçbiri aradığım Flow'u taşımıyor. Bu sorunu ucuz yolla halledebileceğim bir mikrofona ihtiyacım var. Kayıt kalitesi aşırı önemli değil çünkü vokalleri distorte ederek kullanıyorum. Dip sesi az almasını istiyorum. Dediğim gibi amacım kaliteli bir rap vokal kaydı değil. Bütçe 500₺ ama 100-200 lira daha oynayabilir.

Maalesef bu bütçe aralığında ancak BM-800 gibi ürünler mevcut. Bu gibi ürünleri de pek önermiyorum. Böyle bir şey alsanız bile ses kartı ihtiyacı doğacak. Bu nedenle bu bütçe aralığında Akg Lyra C44-USB gibi doğrudan USB üzerinden bağlanan bir ürün işinizi görebilir.

Hocam belirttiğiniz akg lyra c44-usb ürünü bütçenin tamamen üstünde. Ben şöyle bir ürün buldum ama araştırdığımda bir incelemesini bulamadım.

Hocam belirttiğiniz akg lyra c44-usb ürünü bütçenin tamamen üstünde. Ben şöyle bir ürün buldum ama araştırdığımda bir incelemesini bulamadım.
Ben bakarken çok bilindik bir sitede 600 küsür TL’ye satışı vardı. Herhalde yanlış fiyat girmişlerdi şu an stokta yok gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1688621408918.png
    474,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…