CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 783 Çözümler 2 23 Eylül 2023 #1 Merhaba, ben Okan, futbolcu olmak istiyorum. Amatör kulübe mi girsem yoksa seçmelere katılarak profesyonel kulübe mi girmeliyim?
Merhaba, ben Okan, futbolcu olmak istiyorum. Amatör kulübe mi girsem yoksa seçmelere katılarak profesyonel kulübe mi girmeliyim?
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Profesyonel klüpler altyapı seçmesi yapar direk a takıma seçme yapmaz. Amatörden seçmelerle girebilirsin ama amcan dayının eli uzunsa
Profesyonel klüpler altyapı seçmesi yapar direk a takıma seçme yapmaz. Amatörden seçmelerle girebilirsin ama amcan dayının eli uzunsa
Mauro Icardi Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 344 Çözümler 5 23 Eylül 2023 #3 Amatör kulüplerden uzak dur dostum hakkını çok yerler bizzat yaşadım.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 23 Eylül 2023 #4 CristianoRonaldo30 dedi: Merhaba, ben okan, futbolcu olmak istiyorum. Amatör kulübe mi girsem yoksa seçmelere katılarak profesyonel kulübe mi girmeliyim? Genişletmek için tıkla... Amatçr kulüpler hiperaktif ve hafif kilolu çocukların ter atması için olan bir yer bana kalırsa. Profesyonel kovala ama başarılı isen alırlar belki.
CristianoRonaldo30 dedi: Merhaba, ben okan, futbolcu olmak istiyorum. Amatör kulübe mi girsem yoksa seçmelere katılarak profesyonel kulübe mi girmeliyim? Genişletmek için tıkla... Amatçr kulüpler hiperaktif ve hafif kilolu çocukların ter atması için olan bir yer bana kalırsa. Profesyonel kovala ama başarılı isen alırlar belki.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 783 Çözümler 2 23 Eylül 2023 #5 Peki Amatör kulüpte profosyonel lisans alınabilir mi?