CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 789 Çözümler 2 23 Eylül 2023 #1 Amatör kulüpler altyapı seçmesi yapar mı? Benim kuzenim seçme olmadan girmiş sadece başvurmak mı gerekiyor yoksa seçmelere mi girmek gerekiyor?
Amatör kulüpler altyapı seçmesi yapar mı? Benim kuzenim seçme olmadan girmiş sadece başvurmak mı gerekiyor yoksa seçmelere mi girmek gerekiyor?
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 23 Eylül 2023 #2 Yapmazlar çoğunlukla. Gidip hocalarıyla konuşup idmanlarına katılabilirsin muhtemelen.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 789 Çözümler 2 23 Eylül 2023 #3 Sheep dedi: Yapmazlar çoğunlukla. Gidip hocalarıyla konuşup idmanlarına katılabilirsin muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İdmanlar ne demek? Anlamadım da.
Sheep dedi: Yapmazlar çoğunlukla. Gidip hocalarıyla konuşup idmanlarına katılabilirsin muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İdmanlar ne demek? Anlamadım da.
al3sta Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 140 23 Eylül 2023 #4 CristianoRonaldo30 dedi: İdmanlar ne demek? Anlamadım da. Genişletmek için tıkla... İdman "antrenman" kelimesinin eş anlamıdır.
CristianoRonaldo30 dedi: İdmanlar ne demek? Anlamadım da. Genişletmek için tıkla... İdman "antrenman" kelimesinin eş anlamıdır.