Dostlar bir arkadaşım Balıkesirde 1.Amatörde oynayan bir kulübün altyapısına girmek için başvurdu. Denemeye alacaklarmış, beğenirlerse lisans çıkartacaklarmış. Ne yaptırırlar ne yapması gerekiyor arkadaşın, girmek zor mu? Cevaplarınızı bekliyoruz.
Dostlar bir arkadaşım Balıkesir'de 1.amatörde oynayan bir kulübün altyapısına girmek için başvurdu. Denemeye alacaklarmış, beğenirlerse lisans çıkartacaklarmış. Ne yaptırırlar ne yapması gerekiyor arkadaşın, girmek zor mu? Cevaplarınızı bekliyoruz.
Çok teşekkürler dostum, çok sağol. Aynı zamanda bende giricem . Bakalım nasıl olucak bilmiyorum. İnşallah beğenirler. Eğer uzun boylu kişiler varsa istemezler beni. 1, 72 boyum. Kafa topunda iyiyim, top kapma defansif özelliklerim gayet iyi diyebilirim, hücum konusunda normalim, şutlarım iyi, paslar iyi. Yetenek hareketlerini yapamıyorum bazı hareketleri tek sorun o birde fiziğim zayıf biraz.Antrenman maçı olarabilir idmana çıkarabilirler girmek zordur bence ama zaten yetenekliyse arkadaşın öne çıkar merak etme dost umarım arkadaşın adına en iyisi olur bilgilendirirsen bizde öğrenmiş oluruz başarılar!
Çok teşekkürler dostum, çok sağ ol. Aynı zamanda bende gireceğim. Bakalım nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah beğenirler. Eğer uzun boylu kişiler varsa istemezler beni. 1, 72 boyum. Kafa topunda iyiyim, top kapma defansif özelliklerim gayet iyi diyebilirim, hücum konusunda normalim, şutlarım iyi, paslar iyi. Yetenek hareketlerini yapamıyorum bazı hareketleri tek sorun o bir de fiziğim zayıf biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.