Konuyu okudum, bazı üyelerin biraz abarttığını düşündüm. Ana uzmanlık alanım roketler olmasa da ara dal olarak içli dışlı olmuşumdur. Başlayalım.
Öncelikle her şey para, bütçe değil. Sen 10 numara bir üretim bandı, fabrika ve AR-GE alanı oluştur. Arkana milyar dolarları al ama bu işi adam akıllı bilmeyen, işi geçtim daha İngilizce bilmeyen mühendislerin olsun, hiçbir şey yapamazsın.
Bak günümüzde havacılığın kralı ABD'dir. Bu adamlar işe daha 12 yaşındayken arka bahçelerinde babalarıyla projeler yapmakla başlıyor. 18-19-20 yaşlarında bizimkiler daha kıytırık PowerPoint sunusu hazırlayamayıp sunamazken bu adamlar elle tutulur büyük çaplı projeler yapıyor, yapmakla kalmayıp rekorlar kırıyorlar. NASA, SpaceX, Boeing, Lockheed M, GE, Raytheon, Northrop Grumman vs. Yani para tek etmen değil, sağlam mühendis kadrosu da önemli. Aerodinamikten tut uçak, uzay mühendisliğine kadar birçok bilimsel dalı kullanacaksın. Maddi destek sınırsız diyorsan her türlü insan gücü bulursun, yine de (know how) değinmek istedim.
136 kilo, 4 metrelik bir roket. Karman Hattına yani Dünya atmosferi ile uzay arasındaki sınır olarak kabul edilen hatta gönderiyorlar. Saatte 5.449 km hızla yaklaşık 339.800 feet yüksekliğe ulaşarak dünya rekoru kırmış.
Havacılık, özellikle böyle iddialı bir istek amatörlerin işi değildir. Ciddi mühendislik hesapları, bilgisi, birikimi, deneme ve yanılma ister. Bu elemanlar ilk 2 roketlerinde başarısız olmuşlar. Daha sonra ekibe kıdemli birkaç kişiyi daha ekleyip daha sağlam bir projeye oturmuşlar. Tecrübe büyük rol oynar böyle işlerde. Bir diğer nokta ise para. Havacılık pahalı bir sektördür, her alanıyla. Yolcu uçaklarında koltukların silindiği kimyasallar dahi dudak uçuklatacak seviyede pahalıdır, bilmek istemezsiniz
Asıl soruna gelelim, yörüngeye oynamak istiyorsan ve oynayacak kapasiteye sahipsen hiçbir yasal süreç seni durduramaz, sen yeter ki yap, destek bile çıkarlar.
Detaylar:
Bu bir dünya rekoru! Öğrenciler tarafından gönderilen roket uzayda - LOG