abtncl1903 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar öylesine bir şarkı yaptım. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum, sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar öylesine bir şarkı yaptım. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum, sizce nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.519 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 4 Ocak 2025 #2 Olmamış. Sözler detone, tempoya / ritme uygun değil ve kötü kaydedilmiş. 3 sn den fazla dinlenmesi mümkün olamıyor.
Olmamış. Sözler detone, tempoya / ritme uygun değil ve kötü kaydedilmiş. 3 sn den fazla dinlenmesi mümkün olamıyor.