I itashi Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Öğlen 2'de seçmelere gideceğim. 2009'lu olduğum için ilk beni deneyelim dediler. Seçmede neye bakıyorlar? Ona göre oynayayım.
Öğlen 2'de seçmelere gideceğim. 2009'lu olduğum için ilk beni deneyelim dediler. Seçmede neye bakıyorlar? Ona göre oynayayım.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 itashi dedi: Öğlen 2'de seçmelere gideceğim. 2009'lu olduğum için ilk beni deneyelim dediler. Seçmede neye bakıyorlar? Ona göre oynayayım. Genişletmek için tıkla... Dikine oynama. Top kaybı falan yapma ve mevkin dışında çok uzaklaşmamaya çalış.
itashi dedi: Öğlen 2'de seçmelere gideceğim. 2009'lu olduğum için ilk beni deneyelim dediler. Seçmede neye bakıyorlar? Ona göre oynayayım. Genişletmek için tıkla... Dikine oynama. Top kaybı falan yapma ve mevkin dışında çok uzaklaşmamaya çalış.
U Umutwqğepq Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 itashi dedi: Öğlen 2'de seçmelere gideceğim. 2009'lu olduğum için ilk beni deneyelim dediler. Seçmede neye bakıyorlar? Ona göre oynayayım. Genişletmek için tıkla... YouTube'da videolar var
itashi dedi: Öğlen 2'de seçmelere gideceğim. 2009'lu olduğum için ilk beni deneyelim dediler. Seçmede neye bakıyorlar? Ona göre oynayayım. Genişletmek için tıkla... YouTube'da videolar var