Amazfit GTR 2 alınır mı?

ylmz07

Hectopat
Amazfit gtr 2 47 mm 3GB klasik akıllı saat (amazfit Türkiye Garantili) 2.199, 00 TL yerine 1.699, 00 TL.

Çok istiyorsan alabilirsin. Fiyatı gayet uygun

Saati aldım üç gündür kullanıyorum arayüzü çok hızlı. Dokunmatik duyarlılığı hassas, malzeme kalitesi güzel. Saat beklediğimden hafif ve şık. Sensör açısından gayet dolu ve yeterli ancak uygulama yüklenemiyor ve gelen arama cevaplanabilmesine rağmen saat üzerinden arama yapılamıyor olması eksi bir yönü. Bataryası gayet yeterli yoğun kullanımda 2 gün civarı gidiyor. Saatle ilgili merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

Nasıl herhangi bir sorun yaşadınız mı? Yorumladı okuyorum hata da yok diyen var çok sıkıntı diyen de var ne diyorsunuz?

Nasıl herhangi bir sorun yaşadınız mı? Yorumladı okuyorum hata da yok diyen var çok sıkıntı diyen de var ne diyorsunuz?

Ortalama 2 ay sonra hoparlöründen ses cızırtılı gelmeye başladı. Garantiye yolladım ve para iadesi çıktı. Bende iade ettim. Benim şansımdan da olabilir bilmiyorum ama çok uzun ömürlü değil gibi. Şu an Samsung Watch 4 Classic 46mm kullanıyorum. Gerçek akıllı saat buymuş dedim. Ayrıca Apple Watch ve Huawei modelleri de güzel ama Amazfit daha çok akıllı saat görünümlü akıllı bileklik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…