AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.488 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Ekim 2023 #11 Tesla Bobini dedi: Yani aslında 450 TL'ye şu zamanda bu saat iyi gibi Apple Watch'ın çakması var bir sürü onlara güvenmem pek zaten.. Bir de hocam saat, telefona bağlı olunca 30 gün gidiyor mu? Gitmez gibi sanki.. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 4 5 akıllı saat var. Her zaman bunu takmıyorum tüm gün aktif şekilde kullansam 20 gün civarı gider diye tahmin ediyorum.
Tesla Bobini dedi: Yani aslında 450 TL'ye şu zamanda bu saat iyi gibi Apple Watch'ın çakması var bir sürü onlara güvenmem pek zaten.. Bir de hocam saat, telefona bağlı olunca 30 gün gidiyor mu? Gitmez gibi sanki.. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 4 5 akıllı saat var. Her zaman bunu takmıyorum tüm gün aktif şekilde kullansam 20 gün civarı gider diye tahmin ediyorum.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2023 #12 Tesla Bobini dedi: Yani aslında 450 TL'ye şu zamanda bu saat iyi gibi Apple Watch'ın çakması var bir sürü onlara güvenmem pek zaten. Bir de hocam saat, telefona bağlı olunca 30 gün gidiyor mu? Gitmez gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı saat bende var telefona bağlamadığın sürece sadece saati görmek istiyorsan 30 gün gidiyor denedim.
Tesla Bobini dedi: Yani aslında 450 TL'ye şu zamanda bu saat iyi gibi Apple Watch'ın çakması var bir sürü onlara güvenmem pek zaten. Bir de hocam saat, telefona bağlı olunca 30 gün gidiyor mu? Gitmez gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı saat bende var telefona bağlamadığın sürece sadece saati görmek istiyorsan 30 gün gidiyor denedim.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.862 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 29 Ekim 2023 #13 BİM'den saati 300 TL'ye aldım şu zamanda fiyatına göre güzel..
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2023 #14 Tesla Bobini dedi: BİM'den saati 300 TL'ye aldım şu zamanda fiyatına göre güzel. Genişletmek için tıkla... Evet bende BİM'den almıştım.
Tesla Bobini dedi: BİM'den saati 300 TL'ye aldım şu zamanda fiyatına göre güzel. Genişletmek için tıkla... Evet bende BİM'den almıştım.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.862 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 29 Ekim 2023 #15 Schale dedi: Evet bende BİM'den almıştım. Genişletmek için tıkla... Saatin tuşuna basınca bip sesi biraz çok sanki onu kapatabiliyor muyuz?
Schale dedi: Evet bende BİM'den almıştım. Genişletmek için tıkla... Saatin tuşuna basınca bip sesi biraz çok sanki onu kapatabiliyor muyuz?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2023 #16 Tesla Bobini dedi: Saatin tuşuna basınca bip sesi biraz çok sanki onu kapatabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım uygulamasından kapatılıyor. Veya rahatsız etmeyin modu gibi bir şey olması lazım.
Tesla Bobini dedi: Saatin tuşuna basınca bip sesi biraz çok sanki onu kapatabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım uygulamasından kapatılıyor. Veya rahatsız etmeyin modu gibi bir şey olması lazım.