Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.560 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Haziran 2024 #11 Schale dedi: İnternetten aldıysanız iade etmeyi deneyin. Ben saati ilk aldığımda pili su gibi bitmişti. Sonrasında şarjını 100 e kadar doldurdum sorun düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama pil ömründe bir azalma oldu mu şu ana kadar?
Schale dedi: İnternetten aldıysanız iade etmeyi deneyin. Ben saati ilk aldığımda pili su gibi bitmişti. Sonrasında şarjını 100 e kadar doldurdum sorun düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama pil ömründe bir azalma oldu mu şu ana kadar?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2024 #12 Ribozom dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama pil ömründe bir azalma oldu mu şu ana kadar? Genişletmek için tıkla... Saati satmıştım hocam ama pili çok iyi dayanıyordu.
Ribozom dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama pil ömründe bir azalma oldu mu şu ana kadar? Genişletmek için tıkla... Saati satmıştım hocam ama pili çok iyi dayanıyordu.