Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Aralık 2022 #1 10 dolarlık Amazon hediye kartım var ve bunu alışverişte kullanmak istiyorum. Kullanabilir miyim?
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 4 24 Aralık 2022 #2 amazon.com'da kullanabiliyorsunuz sanırım.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 Amazon Hediye Kartı Hüküm ve Koşulları - Amazon Müşteri Hizmetleri. buradan bakabilirsin dostum.
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Aralık 2022 #4 tomey dedi: Amazon Hediye Kartı Hüküm ve Koşulları - Amazon Müşteri Hizmetleri. Buradan bakabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım ama istediğim cevap yoktu veya ben anlayamadım. Croxie dedi: amazon.com'da kullanabiliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam 10$ a neredeyse hiçbir şey yok bu hediye kartını kullanıp üstüne TL ekleyip bir şey alabiliyor muyum peki.
tomey dedi: Amazon Hediye Kartı Hüküm ve Koşulları - Amazon Müşteri Hizmetleri. Buradan bakabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım ama istediğim cevap yoktu veya ben anlayamadım. Croxie dedi: amazon.com'da kullanabiliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam 10$ a neredeyse hiçbir şey yok bu hediye kartını kullanıp üstüne TL ekleyip bir şey alabiliyor muyum peki.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #5 Ediz41 dedi: Hocam baktım ama istediğim cevap yoktu veya ben anlayamadım. Hocam 10$ a neredeyse hiçbir şey yok bu hediye kartını kullanıp üstüne TL ekleyip bir şey alabiliyor muyum peki. Genişletmek için tıkla... Kullanabiliyorsun dostum; Amazon.com.tr Hediye Kartları (“Hediye Kartları”) yalnızca www.amazon.com.tr adresindeki uygun ürünlerin satın alınması için kullanılabilir.
Ediz41 dedi: Hocam baktım ama istediğim cevap yoktu veya ben anlayamadım. Hocam 10$ a neredeyse hiçbir şey yok bu hediye kartını kullanıp üstüne TL ekleyip bir şey alabiliyor muyum peki. Genişletmek için tıkla... Kullanabiliyorsun dostum; Amazon.com.tr Hediye Kartları (“Hediye Kartları”) yalnızca www.amazon.com.tr adresindeki uygun ürünlerin satın alınması için kullanılabilir.