Çözüldü Amazon 12 taksit görünmesine rağmen 3 taksit yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Oyuncu kulaklığı alacağım, 12 taksit seçeneği çıkıyor ama 3 taksit yapıyor. Benzer sorun yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olabilir. Her karta 12 sanmıştım. 3 gözüküyor ben de.
En fazla kaç taksit yapılabileceği başlıkta yazılır, sonrasında taksit seçeneklerinde bankalara göre taksit sayısı değişir. Bazıları 3 bazıları 6 gibi. Şey gibi bu; %70'e varan indirim derler ama yalnızca bir ürün %70 indirimdedir gerisi %5-%10. Dikkat etmek lazım.
Taksit seçeneklerinde senin kullandığın karta en fazla 3 taksit yapıyor olabilir mi? Orada senin kartın 12 taksit olarak gözüküyor mu?

Olabilir. Her karta 12 sanmıştım. 3 gözüküyor ben de.
En fazla kaç taksit yapılabileceği başlıkta yazılır, sonrasında taksit seçeneklerinde bankalara göre taksit sayısı değişir. Bazıları 3 bazıları 6 gibi. Şey gibi bu; %70'e varan indirim derler ama yalnızca bir ürün %70 indirimdedir gerisi %5-%10. Dikkat etmek lazım.

Çözüm
Anladım hocam, sağ olun. Önceden veriyordu bankam, hep yaptım şuan vermiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…