Diğer Amazon 120TL'ye 40TL indirim!

Destekle konuşun, büyük ihtimalle yardımcı olurlar.

Hocam kaç kere yazdım 3 gün süre verdiler hata olmuş o zamana kadar gelir dediler dedikleri süre doldu hala yok yazıyorum üstlere ilettik bilmem ne falan nasıl başardın?

Hocam kaç kere yazdım 3 gün süre verdiler hata olmuş o zamana kadar gelir dediler dedikleri süre doldu hala yok yazıyorum üstlere ilettik bilmem ne falan nasıl başardın?
Bilmiyorum, destekle şu zamana kadar çözemediğim sorun yok. Prime üyeliğim var diye ayrı bir özen de gösteriyorlar hatta.

Bilmiyorum, destekle şu zamana kadar çözemediğim sorun yok. Prime üyeliğim var diye ayrı bir özen de gösteriyorlar hatta.

Benim de Prime üyeliğim var güzelce anlatıyorum başları belaya girmese küfür edecekler neredeyse ve çözmüyorlar.

bu kupon kampanyalarının hiç biri bana uygun gözükmüyor, acaba sahadow ban gibi bişi mi var üstümde?

30 bin sınır varmış hocam . Gelmeme sebebi 30 k sınır yüzünden olabilir spam kutunuzu kontrol edin. Bu arada gelecek kupon amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerliymiş.

Kuponu kullandığım siparişim sorunlu geliyordu. Tam iade edecektim ürünü ve yeni kupon isteyecektim ki ücretsiz olarak bir tane daha yolladılar. Amazon bazen çok uğraştırıyor ama mükemmel hizmet veriyor.

Amazon bana da bedava Prime üyeliği verdi. Seviyorum Amazon'u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…