ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 17 Temmuz 2022 #11 Bildirimi okuyunca bir anda Amazon'da leağmacun satılıyor sandım
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #12 Amazon'un mevcut müşteri yerine yeni hesap açmaya zorlaması çok can sıkıcı bir durum.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.770 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 17 Temmuz 2022 #13 beruxen dedi: Amazon'un mevcut müşteri yerine yeni hesap açmaya zorlaması çok can sıkıcı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açsanız dahi olmuyor maalesef uygun değilsiniz deyip yolluyor
beruxen dedi: Amazon'un mevcut müşteri yerine yeni hesap açmaya zorlaması çok can sıkıcı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açsanız dahi olmuyor maalesef uygun değilsiniz deyip yolluyor
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #14 Serhat Öndeş dedi: Yeni hesap açsanız dahi olmuyor maalesef uygun değilsiniz deyip yolluyor Genişletmek için tıkla... Kötüymüş o zaman. Daha önce açmış olduğum Prime üyesi olmadığım hesapta çalıştı. Ondan sipariş vereceğim.
Serhat Öndeş dedi: Yeni hesap açsanız dahi olmuyor maalesef uygun değilsiniz deyip yolluyor Genişletmek için tıkla... Kötüymüş o zaman. Daha önce açmış olduğum Prime üyesi olmadığım hesapta çalıştı. Ondan sipariş vereceğim.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 17 Temmuz 2022 #15 293735 dedi: Yeni hesap zamanı Genişletmek için tıkla... Yeni telefon numarası lazım mıydı?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 17 Temmuz 2022 #16 Arkadaşlar alacağımız kuponla istediğimiz üründe indirim kazanabiliyor muyuz?
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #17 CypIosh dedi: Arkadaşlar alacağımız kuponla istediğimiz üründe indirim kazanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Satıcısı Amazon olan ürünler de geçerli diye biliyorum. Daha öncekiler öyleydi.
CypIosh dedi: Arkadaşlar alacağımız kuponla istediğimiz üründe indirim kazanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Satıcısı Amazon olan ürünler de geçerli diye biliyorum. Daha öncekiler öyleydi.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.770 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 17 Temmuz 2022 #18 beruxen dedi: Kötüymüş o zaman. Daha önce açmış olduğum Prime üyesi olmadığım hesapta çalıştı. Ondan sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... 2 Tane sıfır hesap açtım biri numara ile, diğeri ise e-posta ile ama nedense uygun değilsiniz diyor
beruxen dedi: Kötüymüş o zaman. Daha önce açmış olduğum Prime üyesi olmadığım hesapta çalıştı. Ondan sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... 2 Tane sıfır hesap açtım biri numara ile, diğeri ise e-posta ile ama nedense uygun değilsiniz diyor
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #19 Serhat Öndeş dedi: 2 tane sıfır hesap açtım biri numara ile, diğeri ise e-posta ile ama nedense uygun değilsiniz diyor Genişletmek için tıkla... Hocam bir önceki indirim döneminde açmış olduğum hesapta uygunsunuz yazıyor. Neye göre yaptıkları hakkında bir fikrim yok.
Serhat Öndeş dedi: 2 tane sıfır hesap açtım biri numara ile, diğeri ise e-posta ile ama nedense uygun değilsiniz diyor Genişletmek için tıkla... Hocam bir önceki indirim döneminde açmış olduğum hesapta uygunsunuz yazıyor. Neye göre yaptıkları hakkında bir fikrim yok.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 17 Temmuz 2022 #20 Serhat Öndeş dedi: 2 Tane sıfır hesap açtım biri numara ile, diğeri ise e-posta ile ama nedense uygun değilsiniz diyor Genişletmek için tıkla... İlk defa giriş diyor telefondan ve ya bilgisayarı anlıyor olabilir mi ? Modeme reset atıp deneyin bir de. beruxen dedi: Hocam bir önceki indirim döneminde açmış olduğum hesapta uygunsunuz yazıyor. Neye göre yaptıkları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çözemedim.
Serhat Öndeş dedi: 2 Tane sıfır hesap açtım biri numara ile, diğeri ise e-posta ile ama nedense uygun değilsiniz diyor Genişletmek için tıkla... İlk defa giriş diyor telefondan ve ya bilgisayarı anlıyor olabilir mi ? Modeme reset atıp deneyin bir de. beruxen dedi: Hocam bir önceki indirim döneminde açmış olduğum hesapta uygunsunuz yazıyor. Neye göre yaptıkları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çözemedim.