Tiersen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #321 pexola dedi: Böyle bir çekiliş için teşekkür edip, kazananları da tebrik ederim @Tiersen , duruma göre App Store harici, Steam Hediye Kodu vb de eklenebilir. Tekrardan teşekkürler Genişletmek için tıkla... Selam! Steam kodu mu olsun yoksa oyun mu? Ve sizce gerçekçi olarak ne kadarlık bir steam kodu iyi olur? Çünkü maksimum kişi faydalansın istiyorum.
pexola dedi: Böyle bir çekiliş için teşekkür edip, kazananları da tebrik ederim @Tiersen , duruma göre App Store harici, Steam Hediye Kodu vb de eklenebilir. Tekrardan teşekkürler Genişletmek için tıkla... Selam! Steam kodu mu olsun yoksa oyun mu? Ve sizce gerçekçi olarak ne kadarlık bir steam kodu iyi olur? Çünkü maksimum kişi faydalansın istiyorum.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.669 Çözümler 6 23 Ekim 2022 #322 Katılıyorum.
3 395521 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 682 Çözümler 3 23 Ekim 2022 #323 SkyLord06TR dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Çekiliş bitti.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 23 Ekim 2022 #324 Katılıyorum.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.476 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #325 Furkan_D dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Çekiliş bitti ve açıklandı.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.272 Çözümler 10 23 Ekim 2022 #326 Tiersen dedi: Selam! Steam kodu mu olsun yoksa oyun mu? Ve sizce gerçekçi olarak ne kadarlık bir steam kodu iyi olur? Çünkü maksimum kişi faydalansın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin için zor olmazsa Steam kodu daha iyi aslında.
Tiersen dedi: Selam! Steam kodu mu olsun yoksa oyun mu? Ve sizce gerçekçi olarak ne kadarlık bir steam kodu iyi olur? Çünkü maksimum kişi faydalansın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin için zor olmazsa Steam kodu daha iyi aslında.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 23 Ekim 2022 #327 Katıldım.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 23 Ekim 2022 #328 Katılıyorum.
Sm4sh5 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #329 Tiersen dedi: Merhaba arkadaşlar. Dün acilen yola çıkmam gerekti o yüzden 20.00'da atamadım fakat şu an yaptım. bu çekilişte isimleri yerleştirdiğim yer ve videosu: Amazon Cekilis 1 Technopat Watch "Amazon Cekilis 1 Technopat" on Streamable. streamable.com çekiliş sonucu: Random Name Picker: Free Online Raffle Winner Generator Add a list of names, select raffle setting and spin a wheel to pick a name or choose multiple winners at random. Free & easy-to-use. Try now! commentpicker.com Amazona büyük meblağlar ile tekrar olacak fakat arada App Store yapmayı düşünüyorum. Başka önerileri olan arkadaşlar varsa belirtirse çok sevinirim. @Mert258 @yasin pala @Alf0nz0 @370423 @Moon64 @çokdüşünenbiri @RzExfeL @Xeon Haswell @neqetria @Sm4sh5 Bana Discord üzerinden ulaşıp kendinizi tanıtırsanız kodları ulaştırayım. tiersen#0506 DC adresim oluyor. Genişletmek için tıkla... Dün bütün gün evde değildim kazandığımı göremedim. Kazanmam hala geçerli mi başkasına mı verdiniz?
Tiersen dedi: Merhaba arkadaşlar. Dün acilen yola çıkmam gerekti o yüzden 20.00'da atamadım fakat şu an yaptım. bu çekilişte isimleri yerleştirdiğim yer ve videosu: Amazon Cekilis 1 Technopat Watch "Amazon Cekilis 1 Technopat" on Streamable. streamable.com çekiliş sonucu: Random Name Picker: Free Online Raffle Winner Generator Add a list of names, select raffle setting and spin a wheel to pick a name or choose multiple winners at random. Free & easy-to-use. Try now! commentpicker.com Amazona büyük meblağlar ile tekrar olacak fakat arada App Store yapmayı düşünüyorum. Başka önerileri olan arkadaşlar varsa belirtirse çok sevinirim. @Mert258 @yasin pala @Alf0nz0 @370423 @Moon64 @çokdüşünenbiri @RzExfeL @Xeon Haswell @neqetria @Sm4sh5 Bana Discord üzerinden ulaşıp kendinizi tanıtırsanız kodları ulaştırayım. tiersen#0506 DC adresim oluyor. Genişletmek için tıkla... Dün bütün gün evde değildim kazandığımı göremedim. Kazanmam hala geçerli mi başkasına mı verdiniz?
Öm3ry Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #330 Tiersen dedi: Selam! Steam kodu mu olsun yoksa oyun mu? Ve sizce gerçekçi olarak ne kadarlık bir Steam kodu iyi olur? Çünkü maksimum kişi faydalansın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Steam kodu herkes için daha iyi olacaktır kimin hangi oyun türlerini sevdiğini bilemeyiz.
Tiersen dedi: Selam! Steam kodu mu olsun yoksa oyun mu? Ve sizce gerçekçi olarak ne kadarlık bir Steam kodu iyi olur? Çünkü maksimum kişi faydalansın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Steam kodu herkes için daha iyi olacaktır kimin hangi oyun türlerini sevdiğini bilemeyiz.