BatuhanTmzx Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Merhaba, Amazon'dan RAM sipariş vereceğim. Amazon.com.tr Yurt dışından geldiği için gümrükte takılır mı?
Merhaba, Amazon'dan RAM sipariş vereceğim. Amazon.com.tr Yurt dışından geldiği için gümrükte takılır mı?
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 493 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Muhtemelen gümrükte kalır. Müşavir tutmak zorunda kalabilirsiniz.
BatuhanTmzx Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Yusuf Şahan dedi: Muhtemelen gümrükte kalır. Müşavir tutmak zorunda kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Müşavir tutmanın ücreti ne olur
Yusuf Şahan dedi: Muhtemelen gümrükte kalır. Müşavir tutmak zorunda kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Müşavir tutmanın ücreti ne olur
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 493 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #4 BatuhanTmzx dedi: Müşavir tutmanın ücreti ne olur Genişletmek için tıkla... Kusura bakamyın hocam dönemedim, yani bence bu kargoya bir bu kadar daha para ödersiniz. Bence 2000 de müşavire gider.
BatuhanTmzx dedi: Müşavir tutmanın ücreti ne olur Genişletmek için tıkla... Kusura bakamyın hocam dönemedim, yani bence bu kargoya bir bu kadar daha para ödersiniz. Bence 2000 de müşavire gider.
BatuhanTmzx Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #5 Yusuf Şahan dedi: Kusura bakamyın hocam dönemedim, yani bence bu kargoya bir bu kadar daha para ödersiniz. Bence 2000 de müşavire gider. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler iyi günler
Yusuf Şahan dedi: Kusura bakamyın hocam dönemedim, yani bence bu kargoya bir bu kadar daha para ödersiniz. Bence 2000 de müşavire gider. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler iyi günler
Burkan124 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 245 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #6 Hocam kesin degil ama Amazon her şeyi yapıyor diye biliyorum gümrükte kalmayabilir, desteğe sorun bence onlar kesin bilgi verir.
Hocam kesin degil ama Amazon her şeyi yapıyor diye biliyorum gümrükte kalmayabilir, desteğe sorun bence onlar kesin bilgi verir.
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 493 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #7 Burkan124 dedi: Hocam kesin degil ama Amazon her şeyi yapıyor diye biliyorum gümrükte kalmayabilir, desteğe sorun bence onlar kesin bilgi verir. Genişletmek için tıkla... Belki toplu kargo geçirirse olur sanırım.
Burkan124 dedi: Hocam kesin degil ama Amazon her şeyi yapıyor diye biliyorum gümrükte kalmayabilir, desteğe sorun bence onlar kesin bilgi verir. Genişletmek için tıkla... Belki toplu kargo geçirirse olur sanırım.