wpywpyspy Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Amazon ABD'den toplami 1400 euro olan bir ürün alacağım, gümrüge takilir mi?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.182 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Çok özel değilse içerik nedir ? İçeriğe göre değerlendiriyorlar çünkü.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Ağustos 2024 #3 serhat11121 dedi: Amazon ABD'den toplami 1400 euro olan bir ürün alacağım, gümrüge takilir mi? Genişletmek için tıkla... Takılır.
serhat11121 dedi: Amazon ABD'den toplami 1400 euro olan bir ürün alacağım, gümrüge takilir mi? Genişletmek için tıkla... Takılır.
wpywpyspy Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #4 EdoMinato dedi: Çok özel değilse içerik nedir ? İçeriğe göre değerlendiriyorlar çünkü. Genişletmek için tıkla... laptop, bide bi kac hafta sonra xbox series x alacagim 750 dolar.
EdoMinato dedi: Çok özel değilse içerik nedir ? İçeriğe göre değerlendiriyorlar çünkü. Genişletmek için tıkla... laptop, bide bi kac hafta sonra xbox series x alacagim 750 dolar.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Ağustos 2024 #5 Alacağınız ürün nedir? İlaç falan mı alıyorsunuz? serhat11121 dedi: laptop, bide xbox series x alacagim 750 dolar. Genişletmek için tıkla... Geçmez.
Alacağınız ürün nedir? İlaç falan mı alıyorsunuz? serhat11121 dedi: laptop, bide xbox series x alacagim 750 dolar. Genişletmek için tıkla... Geçmez.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 20 Ağustos 2024 #6 İmkanı yok geçmesinin.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.182 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #7 Tek parça ürünün ticaretini yapacağını düşüneceklerini sanmıyorum. Vergisini öder alırsın. Geçmez diyenler nedenini de yazarsa aydınlatıcı olur.
Tek parça ürünün ticaretini yapacağını düşüneceklerini sanmıyorum. Vergisini öder alırsın. Geçmez diyenler nedenini de yazarsa aydınlatıcı olur.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Ağustos 2024 #8 EdoMinato dedi: Tek parça ürünün ticaretini yapacağını düşüneceklerini sanmıyorum. Vergisini öder alırsın. Genişletmek için tıkla... Alamaz. Sınır var. Gümrük muşaviri tutup çok masraf yapmaya açıksa alır.
EdoMinato dedi: Tek parça ürünün ticaretini yapacağını düşüneceklerini sanmıyorum. Vergisini öder alırsın. Genişletmek için tıkla... Alamaz. Sınır var. Gümrük muşaviri tutup çok masraf yapmaya açıksa alır.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.182 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #9 belirsizz dedi: Alamaz. Sınır var. Gümrük muşaviri tutup çok masraf yapmaya açıksa alır. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim o sınır bu işi ticari amaçla yapan kişiler için getirildi. Yani x üründen 50-100 ve üzeri vs. alanlara. Sen tek parça kişisel bir alet alacaksın, %60 vergiyi de ödemeye razısın. Buna rağmen neden gümrük malına el koysun ?
belirsizz dedi: Alamaz. Sınır var. Gümrük muşaviri tutup çok masraf yapmaya açıksa alır. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim o sınır bu işi ticari amaçla yapan kişiler için getirildi. Yani x üründen 50-100 ve üzeri vs. alanlara. Sen tek parça kişisel bir alet alacaksın, %60 vergiyi de ödemeye razısın. Buna rağmen neden gümrük malına el koysun ?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Ağustos 2024 #10 EdoMinato dedi: Benim bildiğim o sınır bu işi ticari amaçla yapan kişiler için getirildi. Yani X üründen 50-100 ve üzeri vs. alanlara. Sen tek parça kişisel bir alet alacaksın, %60 vergiyi de ödemeye razısın. Buna rağmen neden gümrük malına el koysun? Genişletmek için tıkla... Hayır, mesela 30 euro üstü ürün alırsan artık ticari sayılıyor ve gümrükten geçmiyor. Muşavir tutman gerekiyor. Öyle yapınca da alacağı ürünlerin Türkiye fiyatına denk gelmiş olur muhtemelen.
EdoMinato dedi: Benim bildiğim o sınır bu işi ticari amaçla yapan kişiler için getirildi. Yani X üründen 50-100 ve üzeri vs. alanlara. Sen tek parça kişisel bir alet alacaksın, %60 vergiyi de ödemeye razısın. Buna rağmen neden gümrük malına el koysun? Genişletmek için tıkla... Hayır, mesela 30 euro üstü ürün alırsan artık ticari sayılıyor ve gümrükten geçmiyor. Muşavir tutman gerekiyor. Öyle yapınca da alacağı ürünlerin Türkiye fiyatına denk gelmiş olur muhtemelen.