Amazon Adres Sorunu

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar.
Amazon sitesinden bir ürünü alıp sepete attıktan sonra bildiğiniz gibi sağ alt kısımdan ürün için ödeyeceğimiz vergi ve kargo ücreti gözükmektedir.

Bende o kısımda sürekli bir hata yer alıyor.

Order summary
Get estimate for a different location
Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total.

Adres kısmında mahallesi ve caddesi kelimelerini kullandım. Şehir ve state ise şu şekilde:
Şehire ilçe ve state kısmına il girdim. Bunun tam tersini de denedim ama sürekli hata alıyorum.
Ürün Türkiye'ye gönderiliyor. %10 hata almıyorum ama %90 bu sorunu yaşıyorum. Adres kaynaklı bir sorun sanırım. Bu sorunu nasıl çözbilirim?

Adsız.png

Teşekkürler

Ekran Alıntısı.PNG
İşleme devam et ödeme ekranına gelirse kart bilgilerini gir sana orda vergi kargo ürün ücretini göstercektir eğer göstermezse ürün Türkiye ye gönderimi yoktur.

Karaladığın için tam bir şey anlayamadım.

İsim
xxx mahallesi yyy caddesi
Ayvalık
Balıkesir

Bu şekilde hocam.

Eki Görüntüle 190032 İşleme devam et ödeme ekranına gelirse kart bilgilerini gir sana orda vergi kargo ürün ücretini göstercektir eğer göstermezse ürün Türkiye ye gönderimi yoktur.

Öncelikle teşekkür ederim. Hemen bir görüntü göndereyim.

upload_2016-9-20_21-33-54.png

Ana ekranda sanırım vergi ve kargo 100 dolar gözüküyor. Türkiye'ye gönderim var.
Sanırım kart bilgilerini girdikten sonra büyük ihtimal ücret çıkacaktır. Ben ücret çıkmaz direk ücret çeker diye kart bilgisi girmek istemedim.

Çıkıyorsa çok iyi.

Bu arada eskiden o küçük kısımda fiyatlar çıkardı. Adres ile ilgili bir sorun mu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı