Amazon alışverişimde iade süreci

Quadrom08

Hectopat
Dostlar selam uzun süredir hem Amazon hem de Amazon Prime müşterisiyim bir şey alacağım zaman ilk Amazon'dan bakarım daha önce de hiç iadelik bir durumum olmamıştı fakat bundan 1 hafta önce bir SD kart aldım ürünü kullandım bugün tekrar Amazon'u açtığımda ise kat kat daha iyi bir ürün ve fiyat görüp onu almak istedim ve iade sürecim başladı girdim iade sekmesine nedenini seçtim ve devam ettim ardından şöyle bir yazıyla karşılaştım;

Ürünü iade etmenize gerek yoktur.
Para iadeniz yapılmıştır.

Arkadaşlar şu 2 cümle benim hayatımda görüp görebileceğim en değerli 2 cümle olabilir ya sen nasıl bir şeysin abi ya babam yapmaz bana bu güzelliği sen adeta bir meleksin, evet bunu gördükten sonra bir kez daha insanlığın ölmediğini ve Jeff Bezos abimizin ne kadar zengin olduğunu anladım ardından aldığım ürünün 3 dolar olduğunu fark etmemle bütün büyü bozuldu

Evet dostlar size yaşadığım harkulade iade sürecimi anlattım daha önce bu olay başına gelenler "buna mı sevindi şimdi bu köylü" diyebilir muhtemelen

Asıl sorum gidip televizyon veya Xbox Series S gibi pahalı bir ürün alsam bunda da aynı şeyi mi yapacaklardı

Son düzenleme:
5 dolardan sonra maalesef ürünü iade etmeniz gerek.

Amazon güzel bir olay yapıyor ama sen neleri düşünüyorsun?

İlk alışveriş adresim kesinlikle Amazon. Tek kötü yanı ürün yelpazesi belki de. Tabi bu bahsettiğim belki de 5 üründen 1'i için. Bazen bulamıyoruz istenilen ürünü.

Amazon primel yaşadığım pozitif iade süreçlerini ve geri dönüşleri yazsam bir çok uykusuz ruh bırkaırım geceye

Kokusunu alan suistimale kalkışıyor. O kadar pahalı bir şeyde olacağını sanmıyorum.

Amazon güzel bir olay yapıyor ama sen neleri düşünüyorsun?

Hocam böyle bir şeyi yapacak birisi değilim fakat eğer bu olay suistimal edilebiliyorsa bizim milletimiz kesinlikle eder açıkçası bu beni ürküttü ondan dolayı sordum 5 dolar sınırı gayet iyi olmuş suistimal etmek için değil de bilgilenmek amaçlı sormuştum :/

İlk alışveriş adresim kesinlikle Amazon. Tek kötü yanı ürün yelpazesi belki de. Tabi bu bahsettiğim belki de 5 üründen 1'i için. Bazen bulamıyoruz istenilen ürünü.
Bence kaliteli olmasını sağlayan olay bu. Diğer siteler gibi her önüne gelen satıcıyı alsa herkesi mağdur etse belki bu hizmeti alamayız. Birde bu pencereden bakmak lazım.
Twitchten bit ile milyon dolar kalktı amazon sessiz. Demek ki edilebilir.

Suistimal edebileceklere bu nezaketi göstermiyorlar. O yüzden sorun olmuyor onlar için. Her aldığını iade edenler bir daha Amazon'dan alışveriş yapamıyor örneğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…