Amazon Almanya garantili 3070 TUF alınır mı?

Ciri

Hectopat
10000 TL'ye LHR kilitsiz 3070 TUF buldum. Ürün 6 aylık ve Almanya garantili bu fiyata alınır mı?

9000₺'ye sıfır 3070 Ti bulunuyor. O paraya değmez. Kaldı ki LHR kilitsiz Mining yaparak suyunu çıkartmışlardır o kartın. Ne kadar yapılmadı dese de inanmayınız.

9000₺'ye sıfır 3070 Ti bulunuyor. O paraya değmez. Kaldı ki LHR kilitsiz Mining yaparak suyunu çıkartmışlardır o kartın. Ne kadar yapılmadı dese de inanmayınız.
3060ti la karıştırdınız herhalde hocam:

Yok karıştırmadım indirimde vardı. Kendimde almak istedim yetişemedim hatta. Arada indirim yapıyorlar o arada denk getirmek lazım. Bu bahsettiğim olayda İncehesap'da olmuştu.

Alınmaz bence. Pahalı olduğunu düşünüyorum.

9000₺'ye sıfır 3070 Ti bulunuyor. O paraya değmez. Kaldı ki LHR kilitsiz mining yaparak suyunu çıkartmışlardır o kartın. Ne kadar yapılmadı dese de inanmayınız.

Nerede ya?

Mining için alıyorsanız iyi de, öbür türlü pek iyi değil.

Yok karıştırmadım indirimde vardı. Kendimde almak istedim yetişemedim hatta. Arada indirim yapıyorlar o arada denk getirmek lazım. Bu bahsettiğim olayda İncehesap'da olmuştu.

Mining için alacağım. Fiyat uygunsa bir tane daha buldum 10250₺'ye ikisini de alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…