K Kolsuz1Panda Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #1 Amazon Germany'den focusrite Scarlett solo gen 3 ses kartı aldım fakat kargoda bir sorun oluştu ve bana iade edildiği hakkında bir mail aldım şimdi kargoda bu şekilde gözüküyor.
Amazon Germany'den focusrite Scarlett solo gen 3 ses kartı aldım fakat kargoda bir sorun oluştu ve bana iade edildiği hakkında bir mail aldım şimdi kargoda bu şekilde gözüküyor.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 15 Aralık 2023 #2 Sanırım gümrük'den geçememiş.
K Kolsuz1Panda Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #3 658131 dedi: Sanırım gümrük'den geçememiş. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor şu an var mı bir çözümü başkalarında gümrük hiç problem olmamış.
658131 dedi: Sanırım gümrük'den geçememiş. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor şu an var mı bir çözümü başkalarında gümrük hiç problem olmamış.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.424 Çözümler 10 16 Aralık 2023 #4 Kolsuz1Panda dedi: Ne yapmam gerekiyor şu an var mı bir çözümü başkalarında gümrük hiç problem olmamış. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile iletişim kurma şansınız varsa sorun hocam yardımcı olurlar.
Kolsuz1Panda dedi: Ne yapmam gerekiyor şu an var mı bir çözümü başkalarında gümrük hiç problem olmamış. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile iletişim kurma şansınız varsa sorun hocam yardımcı olurlar.
K Kolsuz1Panda Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #5 Tr_temhA dedi: Satıcı ile iletişim kurma şansınız varsa sorun hocam yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon Germany müşteri hizmetlerine yazıp sorarım.
Tr_temhA dedi: Satıcı ile iletişim kurma şansınız varsa sorun hocam yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon Germany müşteri hizmetlerine yazıp sorarım.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 16 Aralık 2023 #6 Kolsuz1Panda dedi: Ne yapmam gerekiyor şu an var mı bir çözümü başkalarında gümrük hiç problem olmamış. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla konuşmanın veya anlaşmanın bi anlamı yok.Gümrük'den geçemediği için hesabınıza ne kadar ücretse geri tahsil edilecektir.
Kolsuz1Panda dedi: Ne yapmam gerekiyor şu an var mı bir çözümü başkalarında gümrük hiç problem olmamış. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla konuşmanın veya anlaşmanın bi anlamı yok.Gümrük'den geçemediği için hesabınıza ne kadar ücretse geri tahsil edilecektir.