SouuL Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #1 Amazon Almanya üzerinden 12€'luk bir ürün sipariş etmeyi düşünüyorum ancak bu ürüne vergi dahil mi? Değilse ne kadarlık bir vergi ekleniyor?
Amazon Almanya üzerinden 12€'luk bir ürün sipariş etmeyi düşünüyorum ancak bu ürüne vergi dahil mi? Değilse ne kadarlık bir vergi ekleniyor?
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #2 Son işlemleri yaparken sağda kargo ve vergi ekleri gözüküyor.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 7 Ocak 2021 #3 SouuL dedi: Amazon Almanya üzerinden 12€'luk bir ürün sipariş etmeyi düşünüyorum ancak bu ürüne vergi dahil mi? Değilse ne kadarlık bir vergi ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam 2019'dan sonra ne alırsan %20 vergi ödemen gerekiyor.
SouuL dedi: Amazon Almanya üzerinden 12€'luk bir ürün sipariş etmeyi düşünüyorum ancak bu ürüne vergi dahil mi? Değilse ne kadarlık bir vergi ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam 2019'dan sonra ne alırsan %20 vergi ödemen gerekiyor.