Amazon Almanya'dan ekran kartı alınır mı?

OPELCİ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Amazon.de'den yani Amazon Almanya'dan 2 tane RTX 2080 Ti almayı düşünüyorum. Fiyatları toplam 11 bin küsurlere geliyor ürünleri Amazon satmıyor diye biliyorum ödeme ekranında vergi dahil her şey hesaplanıyor mu ben ek bir fiyat öder miyim? Türkiye'de vergi vs.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vergi dahil her tutar ödeme ekranında hesaplanır başka hiçbir ödeme yapılmaz.

Alınır. Ama Türkiyeye gelmeyebilir Amazon Türkiye'den söylersen daha iyi olur , emin değilim çünkü

M.2 SSD'yi Almanya Amazon'dan almıştım bir sorun yaşamadım.

Amazon Türkiye'de arayın. Amazon'un farklı ülkelerde sattığı ürünler de listelenir. Türkiye sitesi üzerinden sipariş vermenizi öneririm.

2 tane RTX 2080 Ti 11 bin TL fazla ucuz yurt dışı dahi olsa. Vergiler eklenmiş fiyat mı bu ?

''Toplam 11 bin küsurlara geliyor'' diye görünce merak ettim. Muhtemelen tek fiyatı kastetti.
Ben yanlış anladığını düşündüğüm için konuya yazmadım ama takip ediyorum bakalım imkansız iki ürünü 11K'ya bulabilmesi. Hadi bir mucize oldu diyelim, arkadaş karar verene kadar hiç olmuştur zaten o kartlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…