kbkbrt Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Uzun süredir PS5 almak istiyordum. Amazon'da 480 euro KDV ile 9067 TL'ye geldi. Sizce alınır mı? Amazon güvenilir mi?
Uzun süredir PS5 almak istiyordum. Amazon'da 480 euro KDV ile 9067 TL'ye geldi. Sizce alınır mı? Amazon güvenilir mi?
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 25 Temmuz 2022 #2 Amazon en çok güveneceğiniz yer. Satıcının yorumları nasıl?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 25 Temmuz 2022 #3 Yapıştır, beklemen hata. Satıcı Amazon ise tam olarak güvenebilirsin. Satıcı Amazon değilse ise güvenin azalsın ama çokta azalmasın.
Yapıştır, beklemen hata. Satıcı Amazon ise tam olarak güvenebilirsin. Satıcı Amazon değilse ise güvenin azalsın ama çokta azalmasın.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.478 Çözümler 775 25 Temmuz 2022 #4 480'e nerede buldunuz? Su an bakiyorum ama göremedim. Baglantisini paylasabilir misiniz?
J Jdixmekzodn Centipat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 533 25 Temmuz 2022 #5 kbkbrt dedi: Uzun süredir PS5 almak istiyordum. Amazon'da 480 euro KDV ile 9067 TL'ye geldi. Sizce alınır mı? Amazon güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Vergi ve kargo la aynı fiyata gelir bence.
kbkbrt dedi: Uzun süredir PS5 almak istiyordum. Amazon'da 480 euro KDV ile 9067 TL'ye geldi. Sizce alınır mı? Amazon güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Vergi ve kargo la aynı fiyata gelir bence.
kbkbrt Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #6 reptile dedi: 480'e nerede buldunuz? Su an bakiyorum ama göremedim. Baglantisini paylasabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.de/-/tr/gp/product/B08H93ZRK9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1181DWMCJI3Q5&psc=1 Jdixmekzodn dedi: Vergi ve kargo la aynı fiyata gelir bence. Genişletmek için tıkla... Vergiyle hesapladı zaten kargo fiyatı yok amazon prime getiriyor.
reptile dedi: 480'e nerede buldunuz? Su an bakiyorum ama göremedim. Baglantisini paylasabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.de/-/tr/gp/product/B08H93ZRK9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1181DWMCJI3Q5&psc=1 Jdixmekzodn dedi: Vergi ve kargo la aynı fiyata gelir bence. Genişletmek için tıkla... Vergiyle hesapladı zaten kargo fiyatı yok amazon prime getiriyor.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #7 Alınırda 150€ bandını geçtiği için ne gibi sorun olur onu merak ediyorum.
kbkbrt Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #8 443595 dedi: Amazon en çok güveneceğiniz yer. Satıcının yorumları nasıl? Genişletmek için tıkla... Amazon.de Verkäuferprofil: gsfashion-design Bu da satıcı. Rovildi dedi: Alınırda 150€ bandını geçtiği için ne gibi sorun olur onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye gelirken bir daha vergi alınırsa amazon mu ödüyor yoksa alan kişi mi? Rovildi dedi: Alınırda 150€ bandını geçtiği için ne gibi sorun olur onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben alışverişi tamamla kısmına geldiğinde vergi katılmış halde Türk Lirası olarak 9067 TL gösterdi.
443595 dedi: Amazon en çok güveneceğiniz yer. Satıcının yorumları nasıl? Genişletmek için tıkla... Amazon.de Verkäuferprofil: gsfashion-design Bu da satıcı. Rovildi dedi: Alınırda 150€ bandını geçtiği için ne gibi sorun olur onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye gelirken bir daha vergi alınırsa amazon mu ödüyor yoksa alan kişi mi? Rovildi dedi: Alınırda 150€ bandını geçtiği için ne gibi sorun olur onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben alışverişi tamamla kısmına geldiğinde vergi katılmış halde Türk Lirası olarak 9067 TL gösterdi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.478 Çözümler 775 26 Temmuz 2022 #9 @kbkbrt Tesekkür ederim. Indirimli olarak 480'e düsmüs gördügüm kadariyla. Keske Xbox Series X de olsaymis. Arastiriyorum bayagidir ama bir türlü stoklarda bulamadim.
@kbkbrt Tesekkür ederim. Indirimli olarak 480'e düsmüs gördügüm kadariyla. Keske Xbox Series X de olsaymis. Arastiriyorum bayagidir ama bir türlü stoklarda bulamadim.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #10 kbkbrt dedi: Amazon.de Verkäuferprofil: gsfashion-design Bu da satıcı. Türkiye'ye gelirken bir daha vergi alınırsa Amazon mu ödüyor yoksa alan kişi mi? Ben alışverişi tamamla kısmına geldiğinde vergi katılmış halde Türk Lirası olarak 9067 TL gösterdi. Eki Görüntüle 1464016 Genişletmek için tıkla... Dene hacı istersen ülkeye geldiğinde anlarız. Bende merak ediyorum. Amazon'un o yanı güzel vergili halini gösteriyor sana. En kötü iade edersin.
kbkbrt dedi: Amazon.de Verkäuferprofil: gsfashion-design Bu da satıcı. Türkiye'ye gelirken bir daha vergi alınırsa Amazon mu ödüyor yoksa alan kişi mi? Ben alışverişi tamamla kısmına geldiğinde vergi katılmış halde Türk Lirası olarak 9067 TL gösterdi. Eki Görüntüle 1464016 Genişletmek için tıkla... Dene hacı istersen ülkeye geldiğinde anlarız. Bende merak ediyorum. Amazon'un o yanı güzel vergili halini gösteriyor sana. En kötü iade edersin.