Amazon Almanya'dan ürün siparişi

Bugxibunny

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba Amazon'dan ürün siparişi vereceğim ama Türkiye de yokmuş Amazon Almanya tarafından gönderilecek diyor bana gönderildiğin de gümrükte ya da teslimatın da herhangi bir sorun yaşar mıyım acaba ürünü de taksitle almayı düşünüyorum çünkü altına fotoğraf olarak da ekleyeceğim zaten gelen ürünün ikinci el olma ya da daha önceden iade edilmiş sorunlu bir ürün olma olasılığı da var mıdır varsa nasıl iade edebilirim tekrardan? Türkiye'de İtopya tarafından satılıyor sadece ve aralarında da 1500 liraya yakın fiyat farkı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Amazon Germany satıyor, sepete ekledikten sonra toplam fiyat 4800 oluyor. Kargo ve gümrük dahil. Rahatlıkla alabilirsiniz. Ekstra bir şey ödemezsiniz. Kullanılmış ürün yollamazlar.

150 euro sınırını geçince gümrükte kalmıyor muydu?

Amazon Germany satıyor, sepete ekledikten sonra toplam fiyat 4800 oluyor. Kargo ve gümrük dahil. Rahatlıkla alabilirsiniz. Ekstra bir şey ödemezsiniz. Kullanılmış ürün yollamazlar.

Çok teşekkür ederim cevaplar için aşırı aydınlattı beni sağ olun peki Amazon Prime ile alsam kargo süresin de herhangi bir şey değişir mi? Ona göre siparişten önce Prime üyelik almayı da düşünüyorum.

150 euro sınırını geçince gümrükte kalmıyor muydu?

Amazon.com.tr de satışı olan bir ürün olduğu için kalacağını sanmıyorum. Yani Amazon.de üzerinden alınsa evet sorun çıkar ama bu başka bir durum.

Almanya'dan gelecek öyle 1-2 günde gelme durumu olmaz Prime almanıza gerek yok bunun için.

Benim bildiğim fark etmiyor sanırsam her türlü kalıyordu 150 euroyu geçince.

Hocam öyleymiş evet ürün sayfasında ek koşullar uygulanabilir linkine tıklayınca şu açıklama var, yani kesin takılır dememiş ama takılabilir demiş.

Hocam alım yapmadan önce bir müşteri temsilcisine bağlanıp bu 150 Euro olayı yüzünden takılırsa ne olacağını sorun.

@520258 hocama bilgi için teşekkürler.

@Bugxibunny Bu arada ürün yorum sayfasına baktım, son dönemde TR'den alan çok kişi olmuş. Yani anlaşılan takılmıyor, ama takılabilir de, öyle de olabilir olmayabilir de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…