E Epicfeno Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 857 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, R5 5600 aldım Amazon Almanya'dan sipariş onaylandıktan sonra siparişlerim kısmına girdiğimde çıkmadı. Sonrasında iptal edilenlere girdiğimde sipariş iptal kısmında gözüküyordu. Tekrar sipariş vermem gerekir mi? Tekrar sipariş verdiğimde bu çıkıyor.
Merhaba arkadaşlar, R5 5600 aldım Amazon Almanya'dan sipariş onaylandıktan sonra siparişlerim kısmına girdiğimde çıkmadı. Sonrasında iptal edilenlere girdiğimde sipariş iptal kısmında gözüküyordu. Tekrar sipariş vermem gerekir mi? Tekrar sipariş verdiğimde bu çıkıyor.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 14 Eylül 2022 #2 Amazon desteği ile görüşün. Listelemede bir hata yok ise tabii ki de siparişi tekrarlamanız gerekir.
E Epicfeno Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 857 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #3 armas dedi: Amazon desteği ile görüşün. Listelemede bir hata yok ise tabii ki de siparişi tekrarlamanız gerekir. Genişletmek için tıkla... İlk verdiğim siparişte parayı çekmemişti. İptal edilen siparişler kısmına gelip tekrar sipariş ver'e bastım. Şimdi parayı çekmiş gözüküyor. Teşekkür ederim. Yine iptal edildi.
armas dedi: Amazon desteği ile görüşün. Listelemede bir hata yok ise tabii ki de siparişi tekrarlamanız gerekir. Genişletmek için tıkla... İlk verdiğim siparişte parayı çekmemişti. İptal edilen siparişler kısmına gelip tekrar sipariş ver'e bastım. Şimdi parayı çekmiş gözüküyor. Teşekkür ederim. Yine iptal edildi.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 14 Eylül 2022 #4 Kargo teslimatında Hızlı Teslimat seçip dener misin?
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.187 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #5 Hızlı teslimat seçip aradaki fiyat farkı ödenirse sorunsuz oluyor. Hepimiz almışız bu işlemciden. İnşallah gelir hepimizin ki.
Hızlı teslimat seçip aradaki fiyat farkı ödenirse sorunsuz oluyor. Hepimiz almışız bu işlemciden. İnşallah gelir hepimizin ki.
E Epicfeno Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 857 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #6 GTX660M dedi: Kargo teslimatında Hızlı Teslimat seçip dener misin? Genişletmek için tıkla... AKINLASINN dedi: Hızlı teslimat seçip aradaki fiyat farkı ödenirse sorunsuz oluyor. Hepimiz almışız bu işlemciden. İnşallah gelir hepimizin ki. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Sanırım iptal olmayacak. Teşekkür ederim arkadaşlar. İthal ürün veya 2.el değildir değil mi?
GTX660M dedi: Kargo teslimatında Hızlı Teslimat seçip dener misin? Genişletmek için tıkla... AKINLASINN dedi: Hızlı teslimat seçip aradaki fiyat farkı ödenirse sorunsuz oluyor. Hepimiz almışız bu işlemciden. İnşallah gelir hepimizin ki. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Sanırım iptal olmayacak. Teşekkür ederim arkadaşlar. İthal ürün veya 2.el değildir değil mi?
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.187 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #7 Hepimiz bekliyoruz heyecanla. İşlemci gelsin de R5 3600 ü satılığa çıkarayım.