Simon_Henriksson
Centipat
Amerikapostam ve Amerikadan iste gibi platformlari arastirin. Onlar getirtiyor.Yok hocam maalesef. Öyle gelirken alıp getirecek tanıdık da yok.
Amerikapostam ve Amerikadan iste gibi platformlari arastirin. Onlar getirtiyor.Yok hocam maalesef. Öyle gelirken alıp getirecek tanıdık da yok.
Sadece %30 gümrük vergisine razıydım ancak 90€ malzemeye XX.XXX tutarlarda ücret ödemek da istemiyorum açıkçası. Gerçi Amazon var işin içinde ama yine de emin olamıyorum.Amerikapostam ve Amerikadan iste gibi platformlari arastirin. Onlar getirtiyor.
Dedigim firmalardan baska sansiniz yok gibi.Sadece %30 gümrük vergisine razıydım ancak 90€ malzemeye XX.XXX tutarlarda ücret ödemek da istemiyorum açıkçası. Gerçi Amazon var işin içinde ama yine de emin olamıyorum.
Tanıdık olmasına gerek yok hocam Glocazone gibi bir uygulama vardı oradan isteyebilirsiniz muhtemelen.Yok hocam maalesef. Öyle gelirken alıp getirecek tanıdık da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.