Amazon Amerika bundle üründe vergiler gözükmüyor

Ozan7227

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ben Amazon Amerika üzerinden bir VR başlık almak istiyorum fakat kafama şöyle bir sorun takıldı. Şimdi alttaki 1 resimde de gözüktüğü gibi eğer sadece başlığı almak istersem (yani 1 paket ürün) vergileri ve kargo masraflarını olması gereken gibi gösteriyor.

730AA839-8818-415C-B598-87B6C98FE837.jpeg

Ama eğer streamer bundle almak istersem (yani 2 paket ürün) headset only versiyonundaki gibi vergileri gösteren bir pencere olmayıp sadece normal fiyatı gösteriyor.

AF04E9C2-AEA8-469A-B002-A2F180B7E057.jpeg

Neden böyle olmuş olabilir? Bu Amazon'un bir hatası mı yoksa bundle ürünlerde vergi falan almıyorlar mı?

Hocam bundle olarak yaptığı ürünler aynı firmaya ait, aynı yerden gelen ürünler değildir o yüzden. Ve o ürünleri satan kişiler başka satılıcılardır. Bir çok satıcı TR ye gönderim yapıyor görünse bile gümrük işlemleri size kalır. O yüzden gümrük fiyatını alım aşamasında ödeyemiyorsanız uzak durun.

Hocam bundle olarak yaptığı ürünler aynı firmaya ait, aynı yerden gelen ürünler değildir o yüzden. Ve o ürünleri satan kişiler başka satılıcılardır. Birçok satıcı TR'ye gönderim yapıyor görünse bile gümrük işlemleri size kalır. O yüzden gümrük fiyatını alım aşamasında ödeyemiyorsanız uzak durun.

Ama 2 türlü de.”ships from and sold by Amazon.com” yazıyor.

Hocam bundle olarak yaptığı ürünler aynı firmaya ait, aynı yerden gelen ürünler değildir o yüzden. Ve o ürünleri satan kişiler başka satılıcılardır. Bir çok satıcı TR ye gönderim yapıyor görünse bile gümrük işlemleri size kalır. O yüzden gümrük fiyatını alım aşamasında ödeyemiyorsanız uzak durun.

Evet oda doğru ama her neyse önemli değil çözümü buldum 3-5 dolar fazla ödeyeceksiniz ama kablo ve oculusu ayrı ayrı ekleyin :) O zaman import fees kısmında ikisinin de yansıdığını göreceksiniz.
Gerçi fazla falan da vermiyorsunuz, ayrı ayrı ekleyince de ikisi 378 Dolar oluyor, sadece doğal olarak gümrük bir miktar artıyor o kadar.

Evet oda doğru ama her neyse önemli değil çözümü buldum 3-5 dolar fazla ödeyeceksiniz ama kablo ve Oculus'u ayrı ayrı ekleyin :) o zaman import fees kısmında ikisinin de yansıdığını göreceksiniz.
Gerçi fazla falan da vermiyorsunuz, ayrı ayrı ekleyince de ikisi 378 dolar oluyor, sadece doğal olarak gümrük bir miktar artıyor o kadar.

Evet öyle yapacağım bir de Prime üyeliği başlatacağım galiba öyle kargo ücretlerini almıyor.

Evet öyle yapacağım bir de Prime üyeliği başlatacağım galiba öyle kargo ücretlerini almıyor.

Hocam prime üyeliği için yıllık bir para alıyor diye biliyorum, 4-5 sene önce aa iyiymiş deyip Prime'a ok demiştim, kartımdan yıllık ücreti (99 dolarmı neydi) zart diye çekmişti. (Ama müşteri hizmetlerine yazınca iade etmişlerdi.) O yüzden dikkatli olun.

Hocam Prime üyeliği için yıllık bir para alıyor diye biliyorum, 4-5 sene önce aa iyiymiş deyip Prime'a ok demiştim, kartımdan yıllık ücreti (99 dolar mı neydi) zart diye çekmişti. (ama müşteri hizmetlerine yazınca iade etmişlerdi.) O yüzden dikkatli olun.

Tamamdır teşekkürler.

Gerçi o zaman Amazon TR ye girmemişti, şu anda sistem nasıl bilmiyorum ondan sonra hiç bakmadım :)
Hocam bu arada siz araştırmışsınızdır, bu Oculus headset oyunlarda kullanılabiliyor mu? Bir de PC de hangi özelliğin olması gerekiyor? Bazen VR Ready ifadesi görüyorum ama neye göre oluyor bu?

Gerçi o zaman Amazon TR'ye girmemişti, şu anda sistem nasıl bilmiyorum ondan sonra hiç bakmadım :)
hocam bu arada siz araştırmışsınızdır, bu Oculus headset oyunlarda kullanılabiliyor mu? Bir de PC de hangi özelliğin olması gerekiyor? Bazen VR ready ifadesi görüyorum ama neye göre oluyor bu?

Evet oyunlarda kullanılabiliyor hem Oculus'un kendi uygulamasında olan oyunları hem de steamvr oyunlarını oynayabiliyorsunuz fakat steamvr oynayabilmek için bu link kablosu ve bilgisayarınıza Oculus'un yazılımını indirmeniz gerekiyor. VR ready ifadesi neye göre bilmiyorum ama bilgisayarınızın yeterliliğini test etmek için Steam mağazasından “steamvr performance test” adlı uygulamayı indirip test edebilirsiniz ben öyle yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı