Amazon Amerika'dan alınan 30 doların üstündeki monitör gümrüğe takılır mı?

ssel1n72

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 1 hafta önce Amazon Amerika'dan dolar birimiyle bir monitör satın aldım. 1 haftadır order received aşamasında henüz kargolanmadı. Beklerim sıkıntı yok benim icin ama 30 dolar üzeri Amazon alışverişlerinde gümrüğe takılma riski var diyorlar. Ben bunu bilmeden aldım. Ama faturada birçok ücret kestiği görünüyor. Monitör normalde 262 dolar. Ben 411 dolar ödedim. Hala gümrüğe takılma ihtimali var mı? Bir de order received olayı ne zaman son bulur? Only 2 left stock diyor. Stok sorunu var da o yüzden mi gecikiyor acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_7463.jpeg
    IMG_7463.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar bundan 1 hafta önce Amazon Amerika'dan dolar birimiyle bir monitör satın aldım. 1 haftadır order received aşamasında henüz kargolanmadı. Beklerim sıkıntı yok benim icin ama 30 dolar üzeri Amazon alışverişlerinde gümrüğe takılma riski var diyorlar. Ben bunu bilmeden aldım. Ama faturada birçok ücret kestiği görünüyor. Monitör normalde 262 dolar. Ben 411 dolar ödedim. Hala gümrüğe takılma ihtimali var mı? Bir de order received olayı ne zaman son bulur? Only 2 left stock diyor. Stok sorunu var da o yüzden mi gecikiyor acaba?

30 dolar üzeri gümrüğe takılır. Ve bayağı bir ücret çıkar gümrükte

Hocam Amazon'da gumruge takilirsa parani iade ediyorlar diye biliyorum ben yanlış hatirlamiyorsam ama bu monitoru neden yurt dışından aldiniz ki bu fiyata Türkiye'den daha iyi monitorler alinabiliyor, iptal etme hakkiniz varsa gec olmadan iptal edin

ornek : bu monitor

Hocam Amazon'da gumruge takilirsa parani iade ediyorlar diye biliyorum ben yanlış hatirlamiyorsam ama bu monitoru neden yurt dışından aldiniz ki bu fiyata Türkiye'den daha iyi monitorler alinabiliyor, iptal etme hakkiniz varsa gec olmadan iptal edin

ornek : bu monitor
evet haklısınız ama dolar bazında aldıgım icin türkiyedekilerden daha uyguna geldi bana. yani ben 411 doları tlye çevirip ödemedim ürünü. umarım takılmaz sagolun

Ben de öyle biliyorum iade ediyorlar

Bu fiyattan daha ucuz fiyata daha iyi monitör bile bulunur
umuyorum ki hiç gümrüğe takılmadan gelir çünkü bu benim için en uygun monitör. ben dolar bazında maas aldıgım icin uygun bulup satın aldım yani 262 dolar ödedim 10.000tl değil.. sagolun bilgilendirme icin

30 dolar üzeri gümrüğe takılır. Ve bayağı bir ücret çıkar gümrükte
merhaba tekrardan size bir sey daha sormak istiyorum monitör teslimat günü verdi arriving february 17-26 diyor. benim bir kaç şey daha almam lazım mouse klavye kulaklık gibi. bunları da alsam üst üste aldım diye ticari sayılır mı bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı